Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [03-09/02/2014]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [03-09/02/2014]

03 – 09 Φεβρουαρίου 2014. Αυτή η εβδομάδα πέρα από 2 σημαντικές ανακοινώσεις από τη Microsoft και τη Sony και κάποιες αποκαλύψεις δεν ήταν ‘σημαντική.’ Άλλωστε στο τέλος του μήνα θα λάβει χώρα η έκθεση τεχνολογίας MWC 2014 όπου παρουσιάζονται τα τελευταία προϊόντα, οπότε δεν έχουμε ανακοινώσεις από τις εταιρίες. Αυτά δεν σημαίνουν όμως ότι θα χαλάσουμε τη παράδοση και δεν θα δημιουργήσουμε αυτό το εβδομαδιαίο δελτίο με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας. Πάμε να τα δούμε!

Satya Nadella: Ο Νέος CEO Της Microsoft, Αποχωρεί Ο Bill Gates Από Πρόεδρος

Είναι επίσημο. Η διαχείριση της Microsoft αλλάζει δραματικά με νέο Διευθύνων Σύμβουλο (CEO) και Πρόεδρο. Την θέση του Steve Ballmer την παίρνει ο Satya Nadella, ενώ αλλάζει και ο ρόλος του Bill Gates.

Ο Steve Jobs Ήθελε Τα Sony VAIO Να Τρέχουν Mac OS X

Sony Vaio T13

Ο Steve Jobs πίστευε ότι το OS X των Mac πρέπει να ανήκει μόνο στην Apple και να μην το παίρνει κανένας τρίτος κατασκευαστής για να μην κάνει κακό στην εικόνα της εταιρίας. Όμως ήταν πρόθυμος να κάνει εξαίρεση για τα Vaio!

Η NASA Δημιουργεί Το Ψυχρότερο Σημείο Του Σύμπαντος Μέσα Στον ΔΔΣ

NASA logo

H NASA φιλοδοξεί να δημιουργήσει θερμοκρασίες μεγαλύτερες του απόλυτου μηδενός, δημιουργώντας το ψυχρότερο σημείο του μέχρι τώρα ανακαλυφθέν διαστήματος.

Το Facebook Κλείνει 10 Χρόνια Και Μας Προσφέρει Ένα Look Back Video

facebook a look back ndtv

To Facebook έκλεισε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του και για να το γιορτάσει προσφέρει στους 1,23 δισεκατομμύρια χρήστες του ένα Look Back βιντεάκι με την ψηφιακή τους πορεία μέσα στο κοινωνικό δίκτυο.

Razer Epic Store Άνοιξε Και Στην Ελλάδα

Razer Epic Store Athens

Το Razer Epic Store ήρθε και στην Ελλάδα! Μετά τα Λονδίνο, Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Κίεβο, η Αθήνα είναι η πέμπτη πόλη στην Ευρώπη που υποδέχεται το κατάστημα αυτό.


Η Sony Mobile Σταματάει Την Υποστήριξη Πολλών Xperia Συσκευών

Sony Xperia logo

H Sony Mobile ανακοίνωσε ότι κάποια από τα παλαιότερα μοντέλα της δεν θα λάβουν καμία περαιτέρω υποστήριξη αναβάθμισης λογισμικού.

Είναι Επίσημο: Η Sony Πουλάει Το Τμήμα Vaio

Sony VAIO PC

Μετά τις φήμες που ήθελαν την Sony να πουλάει την επωνυμία Vaio, η Sony βγήκε και έκανε επίσημη την εξαγορά.

Ανακοινώθηκε Το FIFA World Cup Brazil 2014

fifa world cup

Η EA Sports ανακοίνωσε επίσημα το FIFA World Cup Brazil 2014, την μουντιαλική εκδοχή του παιχνιδιού FIFA, για το PS3 και το Xbox 360.

Μία Αντιγραφή Των Mac Που Η Apple Δεν Μπορεί Να Μηνύσει

Mac OS X Mavericks

Η Βόρεια Κορέα αναβάθμισε το λειτουργικό σύστημα της «Red Star OS» που χρησιμοποιεί στα σχολεία και βιβλιοθήκες για να πάψει επιτέλους να αντιγράφει τα Windows. Τώρα αντιγράφει τα Mac!

Τα Σχέδια Της MLS Για Το 2014

MLS iQTalk & iQTab

Πέρσι το Tech Community αποκάλυψε πρώτο στο κοινό τα σχέδια της MLS για το 2013, και φέτος το ξανακάνει! Η εταιρία έχει μεγάλα σχέδια για φέτος καθώς ετοιμάζουν μια ναυαρχίδα και νέα tablets.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.