Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

TCWeeklyNews_22092013

Αυτή την εβδομάδα μόνο λίγα νέα δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε! Νέο BlackBerry, iOS 7, τιμές των Windows 8.1, ρεκόρ πωλήσεων από το GTA V και άλλα που κάνουν την τεχνολογία να προχωράει μπροστά. Δυστυχώς έπρεπε να απορρίψουμε κάποια νέα από τη λίστα των ‘top 10’ για δεν χώραγαν, οπότε περιηγηθείτε στο Tech Community γιατί υπάρχουν κυκλοφορίες νέων κινητών και tablet στην Ελλάδα, καθώς και ανακοινώσεις νέων tablets, υπολογιστών και καμερών που δεν αναφέρουμε παρακάτω.

Πάμε να τα δούμε τα καλύτερα πάντως!

Αυτό Είναι Το Νέο Λογότυπο Του Bing

Bing new logo

Η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε το ανανεωμένο λογότυπο της μηχανής αναζήτησης της, του Bing. Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο logo είναι επίπεδο, ενώ και τα γράμματα πλέον έχουν κίτρινο χρώμα αντί για μπλε που είχαμε συνηθίσει.

Ανακοινώθηκε Το Asus PadFone Infinity 3ης Γενιάς

Asus PadFone Infinity engadget

Η Asus ανακοίνωσε πριν από λίγο σε εκδήλωση στο Ταϊπέι το νέο Asus PadFone Infinity 3ης γενιάς που έχει λάβει πολλές αναβαθμίσεις.

Το BlackBerry Z30 Ανακοινώθηκε Επίσημα

BlackBerry Z30

Ω ναι, το BlackBerry Z30 είναι επίσημα η νέα ναυαρχίδα της καναδέζικης εταιρίας. Πριν από λίγα λεπτά* το κινητό έγινε επίσημο, αν και από διαρροές τα είχαμε δει ολόκληρο.

Αποκαλύφθηκαν Οι Τιμές Των Windows 8.1

Windows 8.1 Boxes

Η Microsoft έκανε γνωστό πόσο θα κοστίσει στον κόσμο για να κάνει αναβάθμιση στα Windows 8.1 στον υπολογιστή του, και οι τιμές δεν μας εκπλήσσουν.

Επεξεργαστής Της Intel Που Τροφοδοτείται Από… Κρασί

Intel

Ζούμε σε καταπληκτικές εποχές. Οι επεξεργαστές υπολογιστών είναι πιο ισχυροί από ποτέ. Οπότε ποιο είναι επόμενο βήμα στην εξέλιξή τους; Ίσως ένας επεξεργαστής τροφοδοτούμενος από κρασί;

Κυκλοφόρησαν Τα Νέα iOS 7, iTunes 11.1 Με Το iTunes Radio Και iCloud Με iOS 7-Εμφάνιση

iOS 7

Το iOS 7 κυκλοφόρησε σήμερα η Apple που μαζί του έφερε αναγκαστικά και κάποια άλλα πράγματα – το iTunes 11.1 και το ανανεωμένο iCloud!

Η Ομάδα Cyanogen Έγινε Εταιρία Και Έχει Μεγάλα Σχέδια

CyanogenMod

Οι ROM της Cyanogen έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είναι διαθέσιμες για πολλές Android συσκευές. Έτσι οι άνθρωποι πίσω από αυτές αποφάσισαν να λάβουν χρηματοδότηση 7 εκατ. δολαρίων για να γίνουν εταιρία και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην αγορά των smartphone.

Η Google Ανακοίνωσε Το Νέο Λογότυπό Της, Νέα Μπάρα Πλοήγησης

New Google logo

Αν και είχαμε γράψει πρώτοι ότι η Google έχει ένα νέο λογότυπο πριν εβδομάδες, τώρα η Google το ανακοίνωσε επίσημα. Μαζί με αυτή την αλλαγή θα αλλάξει και η μπάρα πλοήγησης στο Google.

Σε Απολύσεις Και Αποχώρηση Από Την Καταναλωτική Αγορά Προχωράει Η BlackBerry

BlackBerry CEO

Τα πολύ κακά οικονομικά της προβλήματα και οι κακές της πωλήσεις αναγκάζουν την BlackBerry να πάρει κάποιες κρίσιμες αποφασίσεις μπας και καταφέρει να κάνει τίποτα να πείσει τους υποψηφίους αγοραστές της να την αγοράσουν.

GTA V: 1$ Δις Κέρδη Μέσα Σε Τρεις Μέρες

GTA V

Παραπάνω από επιτυχημένο μπορεί να θεωρείται από τώρα το GTA V καταρίπτωντας κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Πριν από λίγες μέρες σας ενημερώσαμε ότι η Take Two “έβγαλε” περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια, και τώρα τα έσοδα από το παιχνίδι ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.