Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

TCWeeklyNews_29092013

Για άλλη μια εβδομάδα η τεχνολογία είχε πολλά να μας επιδείξει! Είχαμε πάρα πολλά νέα, όμως το κορυφαίο ήταν αναμφισβήτητα το νέο αποκλειστικό μας. Το οκταπύρηνο HTC One. Ωστόσο έχουμε ωραία πράγματα και από τη Valve, νέα Surface 2, νέα iMac, γενέθλια του Google και του Android και άλλα!

Πάμε να τα δούμε.

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Η HTC Δοκιμάζει Οκταπύρηνο HTC One Με 3GB RAM

HTC One back

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο αποκλειστικό του Tech Community. Η είδησή μας αφορά για τα επόμενα βήματα της HTC στην αγορά των κινητών καθώς έχουμε πληροφορίες για το οκταπύρηνο HTC One!

Η Microsoft Ανακοίνωσε Τα Νέα Surface 2

Microsoft Surface 2 Pro

Τα νέα της Surface 2 ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft όπως αναμενόταν σε εκδήλωση στις ΗΠΑ. Εμφανισιακά τα νέα tablets έχουν μικρές αλλαγές, στο εσωτερικό όμως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.

To Spotify Ήρθε Στην Ελλάδα

Spotify app

Το Spotify ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα, νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Η μουσική υπηρεσία είναι διαθέσιμη είτε δωρεάν με διαφημίσεις είτε με συνδρομή.

Τα Νέα Apple iMac Late 2013 Με Επεξεργαστές Intel Haswell

Apple iMac

Τα νέα της iMac Late 2013 ανακοίνωσε η Apple τα οποία χρησιμοποιούν τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel με ονομασία Haswell και άλλα ενισχυμένα εξαρτήματα.


Steam OS: Το Νέο Λειτουργικό Σύστημα Της Valve

Steam OS

Το δικό της λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux ανακοίνωσε η Valve, η ονομασία αυτού είναι Steam OS.

Ανακοινώθηκαν Τα Steam Machines Με Steam OS Από Τη Valve

Steam Machines

Η Valve ανακοίνωσε τη νέα οικογένεια gaming συσκευών που λειτουργούν με το ολοκαίνουργιο Steam OS που ανακοίνωσε η εταιρία μια μέρα πριν. Οι συσκευές ονομάζονται Steam Machines.

15 Χρόνια Google Με Νέο Αλγόριθμο Αναζήτησης Και Ενημέρωση iOS Εφαρμογής

Google Search app

Η αγαπημένη μας μηχανή αναζήτησης της Google έκλεισε σήμερα 15 χρόνια ύπαρξης και δεν μπορούσε η αμερικάνικη εταιρία να μην το γιορτάσει.

Η Valve Ανακοίνωσε Το Πρωτοποριακό Χειριστήριο Steam Controller

Steam Controller

Το Steam Controller ανακοίνωσε η Valve μετά το δικό της λειτουργικό σύστημα και την κονσόλα της, ένα πρωτοποριακό χειριστήριο για την κονσόλα.

HTC Και Beats Διαχωρίζονται Οριστικά

HTC - Beats Audio

Η HTC ανακοίνωσε ότι η Beats Electronics θα πάρει πίσω το μερίδιό της στην εταιρία της αγοράζοντας το 25 τοις εκατό των μετοχών που κατέχει η HTC στην Beats.

Ανακοινώθηκε Το Oppo N1 Με Περιστρεφόμενη 13-megapixel Κάμερα

Oppo N1

Η Oppo ανακοίνωσε το νέο της phablet με ονομασία Oppo N1. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό επάνω στο N1 είναι αναμφισβήτητα η περιστρεφόμενη κάμερα στο πάνω μέρος της συσκευής.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.