Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

TCWeeklyNews_06102013

Ένα μήνα μετά το λανσάρισμα του «Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα» το TechCommunity.GR συνεχίζει δυναμικά για τη σωστή ενημέρωση. Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε πολλά σημαντικά νέα. Κυρίως πολλές διαρροές, και λίγα όχι-σημαντικά νέα. Πάμε να τα δούμε.

Η Apple Έγινε Η Πολυτιμότερη Μάρκα Στο Κόσμο, Ξεπέρασε Coca Cola Και Google

Interbrand Top Βrands 2013

Πολλούς επαίνους έχει τελευταία η Apple. Μετά την επικήρυξη σαν τη πιο καινοτόμα, έρχεται να γίνει και η πολυτιμότερη μάρκα στο κόσμο.

Ανακοινώθηκε Η GoPro Hero3+ Με 4K Βίντεο

GoPro Hero3+

Την αναβαθμισμένη έκδοση της Hero3 ανακοίνωσε η GoPro με όνομα Hero3+. Το νέο μοντέλο είναι εξίσου ανθεκτικό όμως είναι 20% ελαφρύτερο και μικρότερο από το προηγούμενο.

Η BitTorrent Ανακοίνωσε Το BitTorrent Chat Για Ασφαλή Επικοινωνία

BitTorrent Chat

Η BitTorrent αποκάλυψε το BitTorrent Chat, μια ασφαλή εφαρμογή για να λαμβάνει την λήψη άμεσων μηνυμάτων με την χρήση της peer-to-peer τεχνολογίας που έκανε ευρέως γνωστή την ανταλλαγή δεδομένων, έτσι ώστε να ξεφύγουν από τα μάτια της NSA (υπηρεσία εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ).

Vertu Constellation, Το Νέο Πολυτελές Android Smartphone Των $6,630

Vertu Constellation

Όταν διαλέγεις ένα κινητό παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Μπορεί να είναι η μάρκα, η ποιότητα κατασκευής ή η εμφάνιση. Όταν όμως πρόκειται για τα κινητά της Vertu είναι ως επί το πλείστων για την πολυτέλεια και επίδειξη της οικονομικής κατάστασης.

MiHome Launcher: Ο Launcher Του MIUI Ήρθε Στο Play Store Για Να Ομορφύνει Το Android

MiHome Launcher - HTC One - TechCommunity.GR

Η Xiaomi έχει αναπτύξει μια πολύ όμορφη ROM βασισμένη στο Android με ονομασία MIUI και από αυτήν πήρε τον launcher και τον ανέβασε στο Play Store με ονομασία MiHome Launcher για να τη χαρούν όλοι όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αλλάξουν ROM στο Android smartphone τους.

Το Sony Xperia Z1 Σε Σιρόπι Και Υγρό Πιάτων, Θα Επιζήσει;

Sony Xperia Z1 Syrup

Οι άνθρωποι από το Xblog έκαναν μια πολύ ενδιαφέρον δοκιμή. Πήραν το Sony Xperia Z1 και το γέμισαν με σιρόπι βύσσινο για να δουν αν θα επιζήσει!

iOS 7: Το Χειρότερο Λειτουργικό Σύστημα Κινητών/Tablet Που Υπάρχει

iOS 7 iPhone 5

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Apple χωρίς το Jobs δεν τα πάει καθόλου καλά. Μετά το λανσάρισμα των απαίσιων Χαρτών της, λάνσαρε και το χειρότερο λειτουργικό σύστημα για κινητά και tablets!

Χάκαραν Την Adobe, Επηρεάστηκαν 2,9 Εκατ. πελάτες

Adobe PS Icon

Αν έχεις λογαριασμό στην Adobe τότε αυτό σε ενδιαφέρει. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι την χάκαραν και έχουν επηρεαστεί 2,9 εκατομμύρια πελάτες της!

Ανακοινώθηκε Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας Του PS4 Στην Ελλάδα

PlayStation 4 Controller Sensor

Η Sony ανακοίνωσε ότι το πολύ-αναμενόμενο PlayStation 4 (PS4) θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα, στις 13 Δεκεμβρίου 2013!

Η Γυναίκα Που Έδωσε Φωνή Στο Siri

Susan Bennet Siri

Από τότε που η Apple λάνσαρε την εικονική προσωπική βοηθό της, πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από τη γυναικεία φωνή του Siri των Η.Π.Α.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.