Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα TCWeeklyNews_13102013

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, άλλο ένα «Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα» πρέπει να γραφτεί. Αυτή την εβδομάδα είχαμε πολλές ανακοινώσεις και σημαντικά νέα για τον κόσμο της Πληροφορικής και των κινητών – ανακοινώθηκε το πρώτο κυρτό κινητό! Επίσης για τους φωτογράφους έχουμε νέα DSLR και άλλα νέα για gamers. Πάμε να τα δούμε.

Η Nikon Ανακοίνωσε Την D610 Full-Frame DSLR

Nikon D610

Το προηγούμενο έτος η Nikon λάνσαρε την D600, μια full-frame DSLR που δεν χρειαζόταν να “σκάσεις” μια περιουσία για να την αγοράσεις. Τώρα ανακοίνωσε την D610 με μικρές βελτιώσεις.

LG Και Samsung Επίσημα Στη Μάχη Για Εύκαμπτα Κινητά

Samsung flexible display

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στη νέα εποχή όπου τα κινητά θα αποκτήσουν σχήμα και καμπύλες. Οι LG και Samsung ανακοίνωσαν πως βάζουν σε μαζική παραγωγή εύκαμπτες οθόνες για εύκαμπτα κινητά.

Ανακοινώθηκε Το Samsung Galaxy Round, Το Πρώτο Κυρτό Κινητό

Samsung Galaxy Round

Μετά την ανακοίνωση ότι βάζει σε μαζική παραγωγή κυρτές οθόνες, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Round, το πρώτο κυρτό κινητό με αυτές τις οθόνες!

Leica M: Η Κάμερα Των $500,000 Από Τον Jony Ive Για Φιλανθρωπικούς Σκοπούς

Leica M

Έχεις $500,000 με $750,000 και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Έχεις μανία με τις κάμερες και τον Jony Ive; Τότε θα πρέπει να αγοράσεις την Leica M.

Το GTA 5 Έσπασε 7 Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness

GTA 5

Γνωρίζαμε ότι το Grand Theft Auto 5 (GTA 5) της Rockstar ήταν ο νικητής από την άποψη των πωλήσεων, καθώς και από σχόλια που ακούμε, όμως ο τίτλος κατάφερε και επίσημα έσπασε 7 παγκόσμια ρεκόρ Guinness!

Ανακοινώθηκε Το Sony Xperia Z1 f, Ή Αλλιώς Z1 Mini

Sony Xperia Z1 f

Η Sony ανακοίνωσε νωρίτερα από ότι περιμέναμε το Xperia Z1 f, το Z1 Mini που είναι το πρώτο μικρό αδερφάκι κάποιας ναυαρχίδας χωρίς κατώτερα χαρακτηριστικά.


Η LG Ανακοίνωσε Το G Pro Lite Dual

LG G Pro Lite Dual

Φαίνεται σήμερα είναι μέρα ανακοινώσεων για τους Ασιάτες. Μετά τα Sony Xperia Z1 f και Samsung Galaxy J έχουμε το G Pro Lite Dual που ανακοίνωσε η LG.

Πλέον Δεν Μπορείς Να Κρυφτείς Στο Facebook

Reminder Finishing the Removal of an Old Facebook Search Setting

Μέχρι σήμερα υπήρχε η επιλογή «Ποιος μπορεί να αναζητήσει το Χρονολόγιο σου με βάση το όνομα;» την οποία είχαν ενεργοποιήσει κάποιοι στο Facebook, όμως τώρα αφαιρείται.

Χρόνια Πολλά, Windows Phone Και Metro UI

Nokia Lumia

Μπορεί να μην καλύφθηκε από τα μέσα, όμως σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για το Windows Phone – έχει τα 3α γενέθλιά του!

Η Google Θα Χρησιμοποιεί Το Όνομά Σου Για Διαφημίσεις Προϊόντων

Google Shared Ads

Αν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της Google τότε από τον επόμενο μήνα θα δεις το όνομά σου και τη φωτογραφία προφίλ σου να γίνονται μέρος διαφημίσεων προϊόντων.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.