Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα

TCWeeklyNews_27102013

21-27 Οκτωβρίου. Αυτή την εβδομάδα τα φώτα ήταν στραμμένα στην Nokia και την Apple με τα νέα tablets τους και τα νέα Lumia. Πέρα από τα νέα προϊόντα και το Li-Fi που θα βοηθήσει αργότερα τα δίκτυα δεν έχουμε τίποτα σημαντικό. Πάμε να τα δούμε.

Nokia Lumia 1520 Επίσημα: 6-Ιντσο Windows Phone Με 20 Megapixel Κάμερα

Nokia Lumia 1520

Όπως αναμενόταν, σήμερα 22/10/2013 η Nokia ανακοίνωσε επίσημα το Nokia Lumia 1520 που περιμέναμε τόσο καιρό, και δεν είναι άλλο από το μεγαλύτερο Windows Phone.

Nokia Lumia 1320: Η Οικονομικότερη Έκδοση Του 1520


Nokia Lumia 1320

Μαζί με το Nokia Lumia 1520 και το 2520 έχουμε το Nokia Lumia 1320, ένα κινητό που δεν προορίζεται για ναυαρχίδα, αλλά για όσους δεν έχουν 800€ για το 1520.

Nokia Lumia 2520: Το Νέο Windows RT Tablet Ανακοινώθηκε

Nokia Lumia 2520

Μετά από αρκετές φημολογίες και λίγες διαρροές, το αμφιλεγόμενο Windows RT tablet της Nokia είναι εδώ με όνομα Nokia Lumia 2520.

Το BBM Ήρθε Τελικά Στα Android Και iOS

BBM for iOS

Μετά από εβδομάδες καθυστέρησης, η BlackBerry έφτασε στη τελική έκδοση το BBΜ για Android και iOS και το κυκλοφόρησε στα αντίστοιχα app store.

Η Apple Ανακοίνωσε Το iPad Air: Το Λεπτότερο Και Ελαφρύτερο iPad

iPad Air

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της iPad 5ης γενιάς, και επιτέλους το tablet απέκτησε ένα όνομα ώστε να το ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα! Ονομάζεται iPad Air.


Το iPad mini 2 Με Retina Οθόνη Είναι Εδώ

iPad mini 2

Το iPad mini 2 επιτέλους είναι αντάξιο για να κουβαλήσει τον τίτλο “iPad” αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλά και μπορούν να αντέξουν στον σκληρό ανταγωνισμό των μικρών tablets.

Νέα Retina Macbook Pro 2013 Με Χαμηλότερες Τιμές

Retina Macbook Pro 2013

Τα νέα και βελτιωμένα Macbook Pro 2013 με Retina οθόνες ανακοίνωσε η Apple και για πρώτη φορά έχουμε μείωση στις τιμές των μοντέλων με Retina.

Li-Fi: Κατασκευαστήκαν Λάμπες Που Εκπέμπουν Wi-Fi Με Ταχύτητα 150Mbps

Li-Fi

Πως θα σας φαινόταν αν χρησιμοποιούσατε την λάμπα για ρούτερ; Αυτό σκέφτηκαν κινέζοι επιστήμονες του πανεπιστημίου Fudan της Σανγκάης.

Η Samsung Αγοράζει Μερίδιο Της Corning Για Το Gorilla Glass

Corning Gorilla Glass 2

Στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει άμεση πρόσβαση στο Gorilla Glass, καθώς και να το επιρρεάσει, η Samsung προέβη στην εξαγορά μεριδίου της Corning.

Το Πρώτο Tablet Με Tizen Είναι Γεγονός

Tizen Tablet

Αν και τελευταία το όνομα “Tizen” δεν ακούγεται, οι Samsung και Intel κάνουν πρόοδο και τώρα κυκλοφόρησαν το πρώτο tablet με αυτό.

BONUS

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Κέρδισε Το Smartphone Optimus L5 II Από Την LG

LG Optimus L5 II hands-on

Το Tech Community διοργανώνει έναν ακόμα διαγωνισμό σαν ευχαριστώ προς εσάς που το κάνετε καθημερινά μεγαλύτερο! Αυτή τη φορά κληρώνουμε ένα Optimus L5 II από την LG!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.