Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [04-10/11/2013]

Νέα Που Δεν Πρέπει Να Χάσεις Αυτή Την Εβδομάδα [04-10/11/2013]

TCWeeklyNews_10112013

04-10 Νοεμβρίου. Αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε και πολλά να δούμε. Το Nexus 5 ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με το Android 4.4 και αυτό είναι το σημαντικότερο νέο. Για να τα δούμε…

Το Nexus 5 Ανακοινώθηκε Επίσημα Από Τη Google Με Android 4.4

Nexus 5

Το Nexus 5 είναι επίσημα εδώ, και μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες από την ανακοίνωσή του ξεπούλησε! Το κινητό-θηρίο της Google με απίστευτη τιμή είναι επίσημα εδώ με το Android 4.4 KitKat και θήκες για όποιον ενδιαφέρεται.

Τι Νέο Φέρνει Το Android 4.4 KitKat, Ποια Nexus Αναβαθμίζονται

Nexus 5

Το Nexus 5 είναι επίσημα εδώ και είναι η πρώτη συσκευή στο πλανήτη που τρέχει το Android 4.4 KitKat από το κουτί! Τι αλλαγές φέρνει όμως το λειτουργικό;

Οι Νέοι Χρησιμοποιούν Το Facebook Όλο Και Λιγότερο

Facebook

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου ανακοινώθηκαν για το Facebook και η εταιρεία κατέγραψε 2 δις κέρδη. Το Facebook και οι επενδυτές του ανησυχούν όμως για κάτι άλλο. Οι νέοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όλο και λιγότερο!

Οι Περιορισμοί Στο PlayStation 4

PlayStation 2013

Την ανακοίνωση κάποιον περιορισμών του PlayStation 4 έκανε η Sony μέσω ενός post που δημοσίευσε. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως δεν θα αφήνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν εξωτερικό σκληρό ως αποθηκευτικό μέσο.

Πάμε Πάλι: Apple Και Microsoft Μηνύουν Τους Πάντες

Lawsuit

Η Rockstar, μια κοινοπραξία που ανήκει στην Apple, μαζί με τις Microsoft, BlackBerry, Ericsson και Sony μήνυσαν τις Google, Samsung και έξι άλλες εταιρίες για παράβαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Nortel, τις οποίες αγόρασε η κοινοπραξία.


Το Γκαράζ Του Steve Jobs Αναγνωρίστηκε Σαν Ιστορικό Μέρος

Apple Garage

Η κληρονομιά του αείμνηστου συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, μόλις έγινε λίγο πιο πλούσια τη Δευτέρα 28/10/2013. Το γκαράζ όπου ξεκίνησε ο Steve την Apple με τον Steve Wozniak έχει ονομαστεί ως ιστορικός τόπος!

Η Γυναίκα Που Πήρε Τη Πρώτη Κλήση Επειδή Οδηγούσε Με Google Glass

Cecilia Abadie

Η Cecilia Abadie χωρίς να το ξέρει ή να το θέλει, το βράδυ της Τρίτης 29/10/13 έγραψε ιστορία! Ένας Καλιφορνέζος αξιωματικός της έδωσε κλήση επειδή οδηγούσε με Google Glass.

Η BlackBerry Ακυρώνει Την Εξαγορά, Ψάχνει Για Νέο CEO

BlackBerry CEO

Η BlackBerry βρίσκεται σε αδιέξοδο και ενώ φαίνεται ότι σταμάτησε να κατασκευάζει νέα κινητά για φέτος, σταμάτησε να κοιτάζει και για αγοραστές!

Nikon Df: Νέα Retro DSLR Με Τιμή $3.000

Nikon Df

Η Nikon ανακοίνωσε την Nikon Df, μια ρετρό DSLR με full-frame αισθητήρα που αποδίδει 16,2-megapixel και θωρακισμένη κατασκευή.

Η Google Ανακοίνωσε Το Helpouts, Αληθινή Βοήθεια Από Αληθινούς Ανθρώπους

Google Helpouts

Το Google Helpouts είναι μια ολοκαίνουργια υπηρεσία από τη Google που θα σας αφήσει να λάβετε βοήθεια σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που θέλετε από πραγματικούς ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου, μέσω μιας κλήσης βίντεο.

BONUS

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ] Κέρδισε Το Smartphone Optimus L5 II Από Την LG

LG Optimus L5 II hands-on

Το Tech Community διοργανώνει έναν ακόμα διαγωνισμό σαν ευχαριστώ προς εσάς που το κάνετε καθημερινά μεγαλύτερο! Αυτή τη φορά κληρώνουμε ένα Optimus L5 II από την LG! To LG Optimus L5 II για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα smartphone με 4-ιντσών οθόνη, 5-megapixel κάμερα, τρέχει το Android 4.1.2 με ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον από την LG και έχει 1700 mAh μπαταρία για να βγάζει μια μέρα με χρήση άνετα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.