Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

NexPhone: Το Κινητό Που Μετατρέπεται Σε Tablet, Laptop και Desktop

Η NexCrea αποκάλυψε το πρώτο κινητό της, το NexPhone, το οποίο τρέχει Android και μπορεί να μετατραπεί σε tablet, laptop και desktop μέσω βάσεων.

Το NexPhone είναι ακόμα στα σχέδια καθώς η εταιρία ακόμα δεν έχει τα λεφτά ώστε να το κατασκευάσει. Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Ubuntu for Android όταν συνδεθεί στη βάση NEXLAPTOP γίνεται laptop, με τη NEXTABLET γίνεται tablet και με την NEXMONITOR γίνεται desktop. Στην ουσία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μέσω των βάσεων-laptop/tablet/desktop σε περιβάλλον Linux (Ubuntu).

Η NexCrea θα λάβει χρηματοδότηση ώστε να μπορεί να το κατασκευάσει και να κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου έτους. Ακολουθεί το βίντεο για παρουσίαση του NexPhone:

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: