Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nexus 5 Σε Καθαρές Φωτογραφίες, Βίντεο Και Εικόνα Τύπου

LG Nexus 5 leak

Πάρα πολλές διαρροές του Nexus 5 για μια μέρα. Καθαρές φωτογραφίες, βίντεο και εικόνα Τύπου του νέου Nexus διέρρευσαν στο διαδίκτυο για να αποκαλυφτεί ολόκληρο.

Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες και τα βίντεο θυμίζει αρκετά αυτή του iPhone 4 πριν την ανακοίνωση, που βρέθηκε σε μπαρ και έπειτα πουλήθηκε. Έτσι και τώρα, το Nexus 5 βρέθηκε σε ένα μπαρ και κάποιος κατάφερε να βγάλει τις παρακάτω φωτογραφίες του κινητού, παραλείποντας όμως το μέρος της αγοράς της συσκευής.

Επιπλέον έχει προστεθεί και η πρώτη εικόνα Τύπου που διέρρευσε, καθώς μία 3D αναπαράσταση του κινητού που δημιουργήθηκε από κάποιον και μπορείς να ‘παίξεις’ με αυτήν.

Το νέο Nexus 5 λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ίσως στις 14 Οκτωβρίου, και από παλαιότερες φήμες ξέρουμε ότι έχει Full HD οθόνη 5-ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 με 2GB μνήμη RAM και 16GB/32GB χωρητικότητα, 13-megapixel κάμερα και λειτουργικό Android 4.4 Kit Kat.


Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: