Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Teadown Του Nexus 9 Αποκαλύπτει Ότι Είναι Δύσκολη Η Επισκευή Του

Nexus 9 teardown

Όταν ανακοινώνεται ένα πασίγνωστο τεχνολογικό προϊόν, μετά από λίγο καιρό περνά από το καθιερωμένο teardown που κάνει το iFixit. Το teardown γίνεται για να διαπιστωθεί ο βαθμός δυσκολίας εάν χρειαστεί να επισκευάσουμε την συσκευή και φυσικά για να δούμε πως είναι το εσωτερικό της.

Αυτή την φορά ήταν το Nexus 9 που έγινε teardown, με το tablet της Google να μην παίρνει την καλύτερη βαθμολογία, σημειώνοντας 3 στα 10 (το 1 σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατη η επισκευή). Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το iPad Air 2 σημείωσε μόλις 2 στα 10 – άλλωστε είναι γνωστό ότι η Apple δεν θέλει οι χρήστες να ανακατεύονται με το hardware της.

Ας δούμε όμως γιατί το Nexus 9 είναι τόσο δύσκολο να ανοιχτεί. Η οθόνη είναι δύσκολο να αλλαχτεί γιατί είναι κολλημένη πάνω στο γυαλί με μια πολύ ισχυρή κόλλα. Άρα θα ήταν καλύτερο να αλλάζατε όλο το πλαίσιο. Επίσης όλη η εσωτερική διάταξη είναι ένας «λαβύρινθος» με πολλή κόλλα και πάρα πολλά λεπτά καλώδια, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας στα ύψη.

Το Nexus 9 είναι ένα από τα πιο ωραία tablet της Google, αλλά δεν είναι για αυτούς που τους αρέσει να ανοίγουν τεχνολογικά προϊόντα όλη την ώρα. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική διαδικασία αποσυναρμολόγησης στο iFixit.com.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: