Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μηνύματα Μπορούν Να Κρασάρουν Τα Nexus Κινητά

Nexus 5

Για ένα νέο κενό ασφαλείας μάθαμε χάρη σε έναν Ολλανδό ερευνητή ασφαλείας το οποίο μπορεί να πλήξει και να δημιουργήσει προσωρινά προβλήματα σε Nexus 4 και Nexus 5 κινητά.

Το πρόβλημα δημιουργείται αν κάποιος στείλει πολλά ‘Class 0′ ή αλλιώς ‘flash’ μηνύματα στο κινητό του θύματος. Τα απλά ‘flash’ μηνύματα δεν εμφανίζεται σαν SMS και ζητάνε από τον χρήστη αν θέλει να τα αποθηκεύσει. Το θέμα με τα Nexus είναι ότι δεν κάνουν ήχο κάθε φορά που λαμβάνονται, και έτσι αν ληφθούν πολλά και αγνοηθούν αρχίζουν τα προβλήματα.

Αν για παράδειγμα στείλουμε 30 τέτοια μηνύματα, η εφαρμογή με τα SMS κρασάρει, το κινητό κάνει αναγκαστικά από μόνο του επανεκκίνηση και χάνεται το σήμα προς το δίκτυο, όπως και η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ο αναλυτής Bogdan Alecu αποκαλύπτει ότι η Google γνωρίζει πάνω από 1 χρόνο το πρόβλημα αυτό όμως δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να το διορθώσει. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει που μαθεύτηκε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: