Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Όλα Τα Nexus Smartphones Σε Ένα Βίντεο

Nexus 5 vs. Nexus 4 vs. Galaxy Nexus vs. Nexus S vs. Nexus One Nexus smartphones

Τα Nexus smartphones έχουν μεγάλη επιτυχία σαν κινητά της Google και έτσι όπως κάποιος αγοράζει κάθε iPhone που βγαίνει, έτσι αγοράζει και κάθε Nexus. Έτσι ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που συγκρίνει όλα αυτά τα Nexus smartphones που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Τα κινητά δεν είναι άλλα από το Nexus One με Gingerbread 2.3.4, το Nexus S με Jelly Bean 4.1.2, το Galaxy Nexus με Jelly Bean 4.3, το Nexus 4 με Jelly Bean 4.3 και το Nexus 5 με KitKat 4.4. Η μεγαλύτερη διαφορά που θα παρατηρήσει κανείς είναι η οθόνη η οποία μεγαλώνει κάθε φορά – από τις 3,7″ με ανάλυση 480 x 800 pixels το 2010 φτάσαμε στις 5″ με 1920 x 1080 το 2013. Η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά είναι ο επεξεργαστής ο οποίος από μονό πυρήνα με 512MB RAM έφτασε στους τετραπύρηνους με τη τετραπλάσια μνήμη (2GB). Βεβαίως το Nexus 5 που είναι το δυνατότερο μέχρι τώρα κερδίζει κάθε δοκιμή.

Παρακάτω είναι το βίντεο που ανέβασε στο YouTube το blog Phonebuff.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: