Η Nike Θα Συνεργαστεί Με Την Apple Για Το Ρολόι iWatch

Η Nike Θα Συνεργαστεί Με Την Apple Για Το Ρολόι iWatch

Όπως όλα δείχνουν, η Apple τελικά δεν θα κατασκευάσει το smartwatch iWatch ολομόναχη, αλλά έχει ήδη συνεργαστεί με τη Nike για την ολοκλήρωσή του! Αν αναρωτιέστε γιατί με μία εταιρία υποδημάτων, να υπενθυμίσουμε πως η Nike έχει τα wearable βραχιόλια FuelBand, όπως αυτό στην φωτογραφία. Τα FuelBand δουλεύουν μόνο με Apple συσκευές και καταγράφουν την φυσική κατάσταση. Επικοινωνούν με το κινητό μέσω Bluetooth στέλνοντας έτσι τις πληροφορίες – παρόμοιες λειτουργίες θα έχει και το smartwatch της Apple.

Ο Mark Parker, Διευθύνων Σύμβουλος της Nike, σε συνέντευξή του στο CNBC είπε πως από τώρα θα επικεντρωθούν στο λογισμικό των FuelBand. Η ομάδα του hardware των βραχιολιών αυτών πρόσφατα είχε 70 άτομα αλλά με τις απολύσεις έμειναν μόνο 15. Πριν την συνέντευξη πιστεύαμε ότι θα σταματήσουν να παράγουν FuelBands αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα: θα βοηθήσουν την Apple και έτσι δεν τους νοιάζει τόσο πολύ το δικό τους προϊόν. Ο Parker συμπλήρωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το που θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Θα πω ότι η συνεργασία μεταξύ Nike και Apple θα συνεχιστεί.»

Όσον αφορά τις πωλήσεις των Nike FuelBand ο Parker ανέφερε ότι έχουν φτάσει τα 30 εκατομμύρια και ευελπιστεί να φτάσουν τα 100.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.