Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Nike Θα Συνεργαστεί Με Την Apple Για Το Ρολόι iWatch

Όπως όλα δείχνουν, η Apple τελικά δεν θα κατασκευάσει το smartwatch iWatch ολομόναχη, αλλά έχει ήδη συνεργαστεί με τη Nike για την ολοκλήρωσή του! Αν αναρωτιέστε γιατί με μία εταιρία υποδημάτων, να υπενθυμίσουμε πως η Nike έχει τα wearable βραχιόλια FuelBand, όπως αυτό στην φωτογραφία. Τα FuelBand δουλεύουν μόνο με Apple συσκευές και καταγράφουν την φυσική κατάσταση. Επικοινωνούν με το κινητό μέσω Bluetooth στέλνοντας έτσι τις πληροφορίες – παρόμοιες λειτουργίες θα έχει και το smartwatch της Apple.

Ο Mark Parker, Διευθύνων Σύμβουλος της Nike, σε συνέντευξή του στο CNBC είπε πως από τώρα θα επικεντρωθούν στο λογισμικό των FuelBand. Η ομάδα του hardware των βραχιολιών αυτών πρόσφατα είχε 70 άτομα αλλά με τις απολύσεις έμειναν μόνο 15. Πριν την συνέντευξη πιστεύαμε ότι θα σταματήσουν να παράγουν FuelBands αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα: θα βοηθήσουν την Apple και έτσι δεν τους νοιάζει τόσο πολύ το δικό τους προϊόν. Ο Parker συμπλήρωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το που θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Θα πω ότι η συνεργασία μεταξύ Nike και Apple θα συνεχιστεί.»

Όσον αφορά τις πωλήσεις των Nike FuelBand ο Parker ανέφερε ότι έχουν φτάσει τα 30 εκατομμύρια και ευελπιστεί να φτάσουν τα 100.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: