Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Smartwatch Και Από Την… Nissan

Nissan Nismo

Οι εταιρίες Πληροφορικής και οι κατασκευάστριες εταιρίες chips δεν είναι οι μόνοι παίχτες στην αγορά των έξυπνων ρολογιών. Σε αυτή μπήκε και η Nissan, η πασίγνωστη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Nissan δεν ήρθε για να φτιάξει ένα ακόμη smartwatch που θα επικοινωνεί με το κινητό, αλλά θα συνδέεται και με το αυτοκίνητό σου. Η συσκευή ονομάζεται Nismo Watch και θα παρουσιαστεί στην έκθεση Frankfurt Motor Show.

Αυτή τη στιγμή, ο στόχος του ρολογιού Nismo είναι οι οδηγοί των αυτοκινήτων Nissan Nismo. Nismo είναι τα αυτοκίνητα της εταιρίας με επιδόσεις και υψηλές ταχύτητες. Ως εκ τούτου, το Nismo Watch προορίζεται για να συγκεκριμένο και μικρό κοινό και οι δυνατότητες είναι διαφορετικές από τα κλασικά smartwatch.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με το Nismo Watch:

  • Σύνδεση με το αμάξι μέσω εφαρμογής του smartphone
  • Πρόσβαση στη τηλεματική του οχήματος και τα δεδομένα απόδοσης ενώ βρίσκεται στη πίστα
  • Λήψη βιομετρικών δεδομένων μέσω ενός μόνιτορ καρδιακού ρυθμού στο ρολόι
  • Παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του αυτοκινήτου με μέση ταχύτητα και κατανάλωση καυσίμων
  • Λήψη μηνυμάτων από την Nissan για το αυτοκίνητο

Το Nismo Watch θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασπρόμαυρο και κόκκινο χρώμα και η αυτονομία του θα φτάνει και τις 7 ημέρες. Όσοι ενδιαφέρεστε για αυτό μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο και μετά να παρακολουθήσετε την έκθεση Frankfurt Motor Show για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: