Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το no CAPTCHA reCAPTCHA Βάζει Τέλος Στο CAPTCHA

no CAPTCHA reCAPTCHA

Τα σημερινά bots μπορούν να καταλάβουν τι γράφει το CAPTCHA με πάνω από 99% ποσοστό εγκυρότητας. Για να μην γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη η διαδικασία επαλήθευσης του χρήστη η Google ανακοίνωσε το no CAPTCHA reCAPTCHA που αντί να εμφανίζει λέξεις, δεν εμφανίζει τίποτα.

Η Google ανέπτυξε έναν αλγόριθμο ο οποίος καταλάβει αν ο χρήστης είναι robot ή όχι. Αν μια ιστοσελίδα ενσωματώνει το no CAPTCHA reCAPTCHA τότε θα εμφανίσει στον χρήστη να κάνει απλά tick σε ένα κουτί. Αν το σύστημα δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι άνθρωπος ή bot τότε εμφανίζει ένα μενού για την επαλήθευση – στο μενού αυτό μπορεί να εμφανίζεται μια εικόνα ενός ζώου και να πρέπει ο χρήστης να πατήσει σε μια άλλη εικόνα του ίδιου ζώου.

Το API του no CAPTCHA reCAPTCHA έχει ήδη δοθεί και ήδη μεγάλα sites το ενσωματώνουν, συμπεριλαμβανομένων των Snapchat, WordPress και Humble Bundle. Αν είστε web developers μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του no CAPTCHA reCAPTCHA.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: