Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έχεις Παλιό iPhone; Η Apple Δεν Σε Εγκαταλείπει

App Store Last Compatible version

Ενώ η Apple φέρνει το ανανεωμένο iOS 7 στις φορητές συσκευές της, δεν εγκαταλείπει τα παλιά iPhone που τρέχουν το iOS 5 και παλιότερες εκδόσεις.

Η Apple λάνσαρε ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο μπορείς να κατεβάσεις πλέον μια παλιότερη, συμβατή, έκδοση της εφαρμογής που επιθυμείς που υποστηρίζει την έκδοση του iOS που τρέχεις. Μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να κατέβασεις μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για iOS 7 ενώ εσύ έχεις το iOS 5, για παράδειγμα. Αν η εφαρμογή είναι σχετικά παλιά τότε πλέον μπορείς να την κατεβάσεις. Και αν είναι ο προγραμματιστής της εφαρμογής μπορείς να διαχειριστείς ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται στα παλιότερα iPhone.

Ιδιοκτήτες του iPhone 3G και 3GS κυρίως αντιμετώπιζαν το παραπάνω πρόβλημα, αν και πλέον και το iPod touch 4 έμεινε με το iOS 6 και σύντομα και αυτό θα χρειάζεται το παραπάνω χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα την Τρίτη, η νέα ειδοποίηση εμφανίζειται ρωτώντας εάν οι χρήστες επιθυμούν να εγκαταστήσουν την τελευταία συμβατή όταν προσπαθούν να κατεβάσουν μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζεται από την έκδοση του iOS που τρέχουν. Καλή η κίνηση από την αμερικάνικη εταιρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: