Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φρένο Στις Διαρροές Κινητών Θέλει Η Sony Mobile

White XPERIA Z 2

Όλοι οι κατασκευαστές τεχνολογικών προϊόντων, από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες μέχρι τις μικρότερες σε έκταση βιομηχανίες τεχνολογικών προϊόντων, όπως οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, “υποφέρουν” από διαρροές των μελλοντικών τους προϊόντων. Δεν γνωρίζω καμία εταιρεία που μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό χαρακτηριστικό για τις μελλοντικές ανακοινώσεις, πολλές φορές έχουν είδη διαρρεύσει αναφορές, φωτογραφίες ή ακόμα και εξαρτήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Apple με το iPhone 5s και 5c, ή το οκταπύρηνο HTC One αν είναι αληθινό.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Sony Mobile, Xperia X1, σχεδόν κάθε πτυχή είχε διαρρεύσει πριν από την ανακοίνωση που περιλαμβάνει το δελτίο τύπου. Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι ενόχλησε την ίδια την Sony με αποτέλεσμα να έχει αναρτήσει στους χώρους εργασίας της αφίσες που να θυμίζει στους εργαζόμενος ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν δοκιμάζουν πρωτότυπα τηλεφωνά.

Sony Mobiles leaks

Οι αναρτήσεις αναφέρουν ρητά :

– Μην χρησιμοποιείτε τηλέφωνα χωρίς προστατευτικό κάλυμμα
– Να μην εμφανίζονται τα τηλέφωνα σε άτομα εκτός της Sony Mobile (εκτός αν υπάρχει εξουσιοδότηση)
– Μην ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα σε κοινωνικά δίκτυα, δημόσιες ιστοσελίδες, κλπ.
– Μην χρησιμοποιείτε  εφαρμογές 3ου κατασκευαστη

Επόμενος είμαστε σίγουροι ότι η διοίκηση της Sony θα είναι πολύ πιο αυστηρή όταν άφορα την ασφάλεια, και όταν πρόκειται για τις μελλοντικές συσκευές Xperia.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: