Η Nokia Ξανά #1 Στην Ρωσία

Το Windows Phone Καταλαμβάνει Την 3η Θέση Στην Αγορά Των Κινητών

Nokia Lumia 925

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Euroset, η Nokia ξεπέρασε την Samsung στην Ρωσία το καλοκαίρι, λαμβάνοντας μερίδιο στην αγορά 29% σε αντίθεση με το 27% της Samsung. Τόσο η ίδια όσο και η Samsung είχαν χάσει σταδιακά το μερίδιο, κάτι που οφείλεται στον ανταγωνισμό, ωστόσο η Nokia ήταν σε θέση να αρχίσει να αυξάνεται στην αγορά και πάλι.

Άλλοι κατασκευαστές κινητών έχουν δει το μερίδιο τους να μένει στάσιμο ή και να αυξάνεται. Μερικοί από αυτούς είναι η Alcatel, η LG ακόμα και η Apple.

Nokia in Russia

Αργότερα σε αυτόν τον χρόνο, ο Andrei Dubovskov, ο Διευθύνων Σύμβουλος του μεγαλύτερου παρόχου κινητής τηλεφωνίας στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, MTS, σημείωσε ότι θα προσπαθήσει να προωθήσει τα Windows Phone αφότου σταμάτησε να πουλάει τα iPhone της Apple. Ο Dubovskov ανέφερε ότι το να αγοράζει και να πουλάει ο πάροχος iPhone δεν είχε μεγάλο κέρδος.

Το μεγάλο πορτφόλιο της Samsung επιτρέπει στους Κορεάτες να πουλάνε συσκευές για τα γούστα του καθενός. Από την άλλη πλευρά όμως, το όνομα και η ποιότητα της Nokia κατάφερε και έπεισε τον κόσμο να στραφεί σε αυτήν, παρόλο που η πλατφόρμα Windows Phone δεν έχει λάβει τα καλύτερα λόγια. Μήπως ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι στα κινητά δεν υπάρχει μόνο iOS και Android (και ότι το WP δεν είναι τόσο κακό όσο λένε κάποιοι);

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.