Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ξανά #1 Στην Ρωσία

Nokia Lumia 925

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Euroset, η Nokia ξεπέρασε την Samsung στην Ρωσία το καλοκαίρι, λαμβάνοντας μερίδιο στην αγορά 29% σε αντίθεση με το 27% της Samsung. Τόσο η ίδια όσο και η Samsung είχαν χάσει σταδιακά το μερίδιο, κάτι που οφείλεται στον ανταγωνισμό, ωστόσο η Nokia ήταν σε θέση να αρχίσει να αυξάνεται στην αγορά και πάλι.

Άλλοι κατασκευαστές κινητών έχουν δει το μερίδιο τους να μένει στάσιμο ή και να αυξάνεται. Μερικοί από αυτούς είναι η Alcatel, η LG ακόμα και η Apple.

Nokia in Russia

Αργότερα σε αυτόν τον χρόνο, ο Andrei Dubovskov, ο Διευθύνων Σύμβουλος του μεγαλύτερου παρόχου κινητής τηλεφωνίας στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, MTS, σημείωσε ότι θα προσπαθήσει να προωθήσει τα Windows Phone αφότου σταμάτησε να πουλάει τα iPhone της Apple. Ο Dubovskov ανέφερε ότι το να αγοράζει και να πουλάει ο πάροχος iPhone δεν είχε μεγάλο κέρδος.

Το μεγάλο πορτφόλιο της Samsung επιτρέπει στους Κορεάτες να πουλάνε συσκευές για τα γούστα του καθενός. Από την άλλη πλευρά όμως, το όνομα και η ποιότητα της Nokia κατάφερε και έπεισε τον κόσμο να στραφεί σε αυτήν, παρόλο που η πλατφόρμα Windows Phone δεν έχει λάβει τα καλύτερα λόγια. Μήπως ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει ότι στα κινητά δεν υπάρχει μόνο iOS και Android (και ότι το WP δεν είναι τόσο κακό όσο λένε κάποιοι);

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: