Η Microsoft Παρουσιάζει Το Nokia 222 Με Αυτονομία Ενός Μήνα

Η Microsoft Παρουσιάζει Το Nokia 222 Με Αυτονομία Ενός Μήνα

Η Microsoft επιμένει στη δημιουργία νέων «feature phones» και τώρα ανακοίνωσε το Nokia 222. Η συσκευή θυμίζει αρκετά το Nokia 215 που είδαμε στις αρχές του χρόνου, αλλά διαθέτει έναν λίγο ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Nokia 222 ενσωματώνει 2,4-ιντσών οθόνη με ανάλυση 160×120 pixels, 2-megapixels κάμερα, φακό, υποδοχή για κάρτες microSD έως 32GB όπου μπορούν να αποθηκευτούν πολυμέσα (όπως τραγούδια και βίντεο) και Bluetooth 3.0. Η μπαταρία των 1100mAh έχει αυτονομία 29 ημερών στο μοντέλο με τη μία SIM και 21 ημερών σε αυτό με τις δύο.

Το λειτουργικό του είναι το Nokia Series 30+ και η Microsoft έχει εγκαταστήσει διάφορες εφαρμογές που θα χρησιμεύσουν στον χρήστη, όπως Opera Mini Browser, μηχανή αναζήτησης Bing Search, MSN Weather, Facebook, Messenger, Twitter και GroupMe (by Skype). Τέλος, να αναφέρουμε ότι έχει διαστάσεις 116 x 50 x 12.9mm και βάρος 79gr.

Θα κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο σε “επιλεγμένες αγορές” με κόστος $37 χωρίς φόρους και λοιπές κρατήσεις. Κάθε μήνα η Gameloft θα προσφέρει από ένα παιχνίδι της δωρεάν στους κατόχους του.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.