Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Nokia Επανακυκλοφορεί Το Θρυλικό Nokia 3310 Με Κάμερα 41ΜP Και WP8

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε το Nokia 3310, ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα κινητά που έχει κυκλοφορήσει η φιλανδική εταιρία. Το κινητό παρουσιάστηκε πριν 14 χρόνια, το 2000 δηλαδή, και κατάφερε να πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια συσκευές. Το κινητό έχει μείνει στην ιστορία και εκτός από τον αγαπημένο σχεδιασμό του ακόμα δαφνοστεφανώνονται η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και η ανθεκτικότητα του σε οποιαδήποτε πτώση.

Η Nokia λοιπόν ανακοίνωσε ότι βάζει ξανά σε παραγωγή αυτό το κινητό, που θα είναι βέβαια λίγο τροποποιημένο για να καλύπτει τις τωρινές ανάγκες της τεχνολογίας. Το νέο Nokia 3310 θα διαθέτει μια οθόνη 3 ιντσών, στο πίσω μέρος του θα φέρει μια κάμερα PureView με 41MP, ενώ το λογισμικό που θα ενσωματώνει δεν θα είναι άλλο από το Windows Phone 8!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, κάτω από την οθόνη εξακολουθούν να υπάρχουν τα τρία χαρακτηριστικά κουμπιά της συσκευής που βέβαια έχουν πάρει τον ρόλο των 3 κουμπιών των Windows Phone. Η συσκευή θα έρχεται με προεγκατεστημένα τα Microsoft Office, Xbox Games, Outlook και OneDrive με 7 GB δωρεάν χωρητικότητα! Θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε τέσσερα χρώματα: κίτρινο, μπλε, κόκκινο και πράσινο.

Καλή Πρωταπριλία!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: