Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Κατέχει Το 90% Της Αγοράς Των Windows Phone

Nokia Lumia 625 hands-on

Ο Alan Mendelevich της AdDuplex δημοσίευσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις πωλήσεις της Nokia στον λογαριασμό του στο Twitter, μετά από έρευνα που έγινε.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το Lumia 520 συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τις πωλήσεις να αυξάνονται από 18% σε 20%, και από 27% σε 30% για την αγορά των Windows Phone. Η 2η ναυαρχίδα της Nokia μετά το 1020, το 920 έμεινε στο 16% για τον μήνα που μας πέρασε.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Nokia είναι η κυρίαρχος στην αγορά των Windows Phone 8 με ποσοστό 90%. Η ενημέρωση GDR2 έχει σταλεί στο 30% των Windows Phones και σίγουρα θα αυξηθεί τις επόμενες βδομάδες.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως τα πηγαίνουν η HTC και η Samsung αν και φαίνεται ότι η Nokia έχει επικρατήσει πλήρως σε μια πλατφόρμα που μόνο αυτή πήρε σοβαρά και ζεστά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: