Είναι Επίσημο: Έρχονται Νέα Nokia Smartphones

H Microsoft Κυκλοφορεί Τα Nokia Lumia 930 Και Nokia Lumia 830 Σε Εκδόσεις Με Χρυσό Χρώμα

Nokia Lumia 930 and Nokia Lumia 830 golden

Η Nokia από τότε που πούλησε το τμήμα συσκευών και υπηρεσιών της στη Microsoft είχε διαψεύσει τις φήμες που αφορούσαν την επιστροφή της στην αγορά των κινητών, αλλά τώρα διαψεύδει η ίδια τον εαυτό της. Δηλαδή θα υπάρξουν νέα Nokia smartphones στην αγορά.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο CEO της Nokia, Rajeev Suri, επιβεβαίωσε την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά των κινητών τηλεφώνων μόλις λήξει το συμβόλαιό της με τη Microsoft. Συνεχίζοντας, ο Suri είπε: «Η Microsoft φτιάχνει κινητά τηλέφωνα. Εμείς απλά θα τα σχεδιάζουμε και μετά θα κάνουμε την επωνυμία μας διαθέσιμη για χρήση.»

Με άλλα λόγια, η Nokia θα σχεδιάζει τα κινητά και μετά μια κατασκευάστρια (όπως η Foxconn) θα αναλαμβάνει τη κατασκευή τους. Στο τέλος θα ‘χαράζεται’ η επωνυμία “Nokia” επάνω τους. Μέχρι στιγμής η Nokia έχει κλείσει συνεργασία με τη Foxconn για να κατασκευάζει η δεύτερη συσκευές με την επωνυμία της πρώτης επάνω – το πρώτο τους δημιούργημα είναι ένας κλώνος του iPad mini με το λογισμικό των Φιλανδών για το Android.

Το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη Microsoft αναφέρει ότι η Nokia δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί smartphones με την επωνυμία της. Η συμφωνία αυτή λήγει μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2016, οπότε τότε μπορεί να δούμε τα νέα Nokia smartphones.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.