Τέλος Τα Microsoft Surface, Έρχονται Περισσότερα Lumia Και Nokia Κινητά

Microsoft Surface Pro 3: Το 12-Ιντσο Tablet Που Θα Αντικαταστήσει Τα Laptops

Microsoft Surface Pro 3

Η Microsoft πρόκειται να κάνει κάποιες απροσδόκητες αλλαγές στα προϊόντα της για να κρατήσει τα brands της Nokia ζωντανά. Για αυτό αποχαιρετήστε τη σειρά Surface! Η Microsoft πάλεψε πολύ για να κάνει τα Windows tablets που παράγει τα τελευταία χρόνια επιθυμητά από τον κόσμο με πολλές διαφημίσεις, αλλά όπως φαίνεται το όνομα ‘Lumia’ θα αντικαταστήσει έτσι απλά τα Microsoft Surface. Οι φήμες έρχονται από την αξιόπιστη πηγή @evleaks.

Οι συγκλονιστικές αλλαγές για τους fans της Microsoft όμως δεν σταματούν εδώ. Η αμερικάνικη εταιρία-κολοσσός της Πληροφορικής πρόκειται να πάρει άδεια από τη φιλανδική Nokia ώστε να συνεχίσει να παράγει κινητά με το όνομα της Nokia. Αυτά τα νέα μοντέλα θα ονομάζονται «Nokia by Microsoft». Μάλιστα οι δύο εταιρίες έχουν ήδη μιλήσει και πρόκειται πολύ σύντομα να κλείσει η συμφωνία για να δοθεί η άδεια. Λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο που θα δαπανήσει η Microsoft για τους Φινλανδούς ή το πότε θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα Nokia by Microsoft smartphones δεν έγιναν γνωστό.

Απόσπασμα από τη διαρροή του @evleaks:

«Microsoft is reportedly in the final stages of licensing the Nokia brand, for the purpose of calling the handsets “Nokia by Microsoft.” Furthermore, say goodbye to Surface, and hello to Lumia, as the tablet lineup faces brand streamlining.»

Φυσικά μιλάμε για φήμες, αλλά εφόσον αναφέρεται πως η συμφωνία είναι πρόκειται να κλείσει σύντομα, τότε δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε αυτά που λέει ο διασημότερος leaker σε θέματα τεχνολογίας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.