Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Εκδήλωση Της Nokia Στις 22 Οκτωβρίου

Nokia Event 22 Oct

Η Nokia ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα διοργανώσει μία εκδήλωση Τύπου για την 22η Οκτωβρίου, και ενώ δεν έχουν δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα ανακοινωθεί υποψιαζόμαστε ότι θα είναι το Nokia Lumia 1520.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω εικόνας στο Twitter με το κείμενο να λέει πως «στη Nokia δεν σταματούμε να καινοτομούμε. Θα μοιραστούμε περισσότερα στις 22 Οκτωβρίου.» Και το 1520 φημολογείται ότι θα βγει στην αγορά – σε επιλεγμένες χώρες τουλάχιστον για αρχή – μέσα στον μήνα εκείνο.

Το Lumia 1520 θα έρθει με το Windows Phone GDR3 και θα έχει 6-ιντσών full HD οθόνη ανάλυσης 1920 x 1080-pixels, 20-megapixel Nokia PureView κύρια κάμερα και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

Θα πρέπει να έχουμε πλήρη στοιχεία και τις προδιαγραφές, μαζί με κάποιες φωτογραφίες του νέου Lumia 1520 όταν ανακοινωθεί επίσημα στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: