Η Nokia Βάφεται Στα Πράσινα, Το Χρώμα Του Android

Η Nokia Βάφεται Στα Πράσινα, Το Χρώμα Του Android

Η Nokia για ένα περίεργο λόγο εγκατέλειψε το μπλε χρώμα στη σελίδα της στο Facebook, και έβαλε παντού πράσινο, το χρώμα στο λογότυπο του Android. Αν και ακούγεται λίγο παρατραβηγμένο, πολλοί πιστεύουν ότι ο μόνος λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή στην έκθεση MWC η εταιρία θα παρουσιάσει το πρώτο της Android smartphone!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Nokia Θα Διεξάγει Εκδήλωση Στην MWC 2014, 24 Φεβρουαρίου

Όπως έχουμε ακούσει δεκάδες φορές, το Android smartphone της Nokia έχει την ονομασία X, ενώ παλιότερα το γνωρίζαμε με την ονομασία Normandy. Το κινητό αυτό θα είναι αρκετά προσιτό με τιμή γύρω στα $110. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα κινητό με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800 x 480, διπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή με 512MB μνήμη RAM, 4GB χωρητικότητα και υποδοχή για 2 SIM. Στο λειτουργικό έχουμε το Android με γραφικό περιβάλλον από την Nokia και χωρίς πρόσβαση στο Google Play και άλλες υπηρεσίες της Google. Σε αντίθεση με το Google, προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης είναι το Bing της Microsoft.

Αλλά γιατί να προσφέρει η Nokia, που σε λίγο θα ανήκει στην Microsoft, ένα κινητό με λειτουργικό που μάχεται εναντίον του η Microsoft; Αφού λοιπόν προωθούνται μέσω αυτού οι υπηρεσίες της Microsoft και δεν υπάρχει καμία της Google, δεν έχουν να χάσουν κάτι οι δύο εταιρίες. Αντιθέτως θα κερδίσουν από τις πωλήσεις και ο κόσμος ίσως αγαπήσει/συνηθίσει το Bing.

Την ‘πράσινη’ σελίδα της Nokia μπορείς να την δεις εδώ και μπορείς να μείνεις συντονισμένος στο Tech Community για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.