Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Nokia Guru: Η Nokia Ετοιμάζει Ένα… MP3 Player;

iPod Shuffle

Σύμφωνα με το πάντα αξιόπιστο evLeaks, η Nokia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια συσκευή με όνομα Nokia Guru, η οποία θα είναι σαν ένα iPod Shuffle, αλλά με NFC.

Καμία άλλη πληροφορία δεν αποκαλύφθηκε, αλλά φαίνεται απίθανο ότι η Nokia θα εισέλθει στην αγορά των MP3 player που όλο και συρρικνώνεται. Πιο πολύ φαίνεται ότι το Nokia Guru θα είναι ένα A2DP αξεσουάρ που συνδέεται με το κινητό ασύρματα μέσω NFC και από αυτό ο χρήστης θα μπορεί να ακούσει και να ελέγξει τη μουσική ή να μιλάει στο τηλέφωνο.

Η κίνηση αυτή είναι ένα σημάδι μιας εταιρίας που συνεχίζει να σκέφτεται και δεν φοβάται την υποστήριξη και την οικοδόμηση του δικού της οικοσυστήματος με την ανάπτυξη και τη κυκλοφορία αξεσουάρ για τα τηλέφωνά της, ακόμη και αν κανείς άλλος δεν το κάνει, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που η Nokia κυριαρχεί στην αγορά των Windows Phone.

Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: