Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό Είναι Το Nokia Guru

Nokia Guru

Αναρωτιέστε πως θα μοιάζει το Nokia Guru που μάθαμε πριν από ημέρες; Το Evleaks που έκανε την αρχική διαρροή, διέρρευσε σήμερα και τη συσκευή.

Το Nokia Guru φαίνεται πως είναι ένα A2DP Bluetooth ακουστικό το οποίο συνδέεται γρήγορα με τη συσκευή με ένα άγγιγμα χάρη στη τεχνολογία NFC που ενσωματώνει, και ο χρήστης θα μπορεί να το φορτώσει μέσω microUSB φορτιστή. Εξωτερικά μοιάζει σαν Tile από το Windows Phone και τα ακουστικά είναι τα ίδια με αυτά που δίνει η Nokia μαζί με τα Lumia κινητά της. Επάνω στο Guru ξεχωρίζει επίσης το κουμπί Play και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης, οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε πως μέσω αυτού θα χειριζόμαστε και -φυσικά- θα ακούμε μουσική.

Το Evleaks αναφέρει ότι θα ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει μέσα στο 2013, οπότε πιθανότατα να το δούμε σαν συνοδευτικό μαζί με το Lumia 1520 που θα ανακοινωθεί… αύριο (22/10) στο Nokia World.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: