Οι Nokia HERE Maps Ήρθαν Στο Android

Οι Nokia HERE Maps Ήρθαν Στο Android

Nokia HERE Maps For Samsung Galaxy Smartphones

Η Nokia μπορεί να παραχώρησε το τμήμα συσκευών και υπηρεσιών στην Microsoft έναντι του ποσού των 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αυτό όμως δεν την αποτρέπει από το να αναπτύσσει της υπηρεσίες που έχει ακόμα υπό την κατοχή της, όπως οι χάρτες Nokia HERE Maps. Η εταιρία αποφάσισε λοιπόν να διαδώσει τους δημοφιλής χάρτες της στις Android συσκευές, αρχίζοντας από τα smartphones της Samsung. Έτσι, οι χάρτες είναι πλέον διαθέσιμοι για δωρεάν λήψη από Galaxy apps store σε beta έκδοση, με την Nokia να στοχεύει την κυκλοφορία τους στο Google Play Store επομένως σε όλες τις Android συσκευές.

Οι HERE Maps προσφέρουν πλήρη λειτουργία χωρίς να χρειάζονται οι χάρτες σύνδεση στο διαδίκτυο. Σε κατάσταση offline, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί σε οποιοδήποτε μέρος, να πληροφορηθεί για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να χρησιμοποιήσει την ειδική λειτουργία της εφαρμογής για χρήση εντός αυτοκινήτου. Ο χρήστης μπορεί να κάνει λήψη των δεδομένων όποιας περιοχής ή χώρας επιθυμεί και να κινείται οπουδήποτε μέσα σε αυτή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Samsung για συσκευές που τρέχουν με το Android 4.1 ή νεότερη έκδοση, με μέγεθος 36.82MB. Φυσικά στο διαδίκτυο θα διαρρεύσει το αρχείο εγκατάστασης (.apk) για να το εγκαταστήσουν όσοι δεν έχουν Galaxy.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.