Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Nokia Lumia 1020 Απέτυχε Να Τραβήξει Την Προσοχή

Nov 2013 Windows Phone Chart

Οι τελευταίες πληροφορίες της AdDuplex για τον Νοέμβριο είναι διαθέσιμες, και παραδόξως, δείχνουν ότι το καλύτερο κινητό-κάμερα της Nokia, Lumia 1020, δεν έχει τραβήξει την προσοχή από την κοινότητα των Windows Phone.

Το Nokia Lumia 1020 έχει λιγότερο από 2,9% μερίδιο στην αγορά των Windows Phone κινητών, παραμένοντας κάτω από το Nokia Lumia 625. Και αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι πως τα Windows Phone smartphones έχουν περισσότερη απήχηση σαν οικονομικές συσκευές.

Ένας ακόμα λόγος πέρα από την έλλειψη δυνατών χαρακτηριστικών (όπως έχουν όλοι οι ανταγωνιστές με Android σε αυτή τη τιμή) και εφαρμογών, είναι και το γεγονός πως η Nokia έχει κυκλοφορήσει μέσα στον ίδιο χρόνο δύο ναυαρχίδες -920 και 1020- και ο κόσμος τώρα δεν αναβαθμίζει στο νέο. Έτσι και όσοι θα ήθελαν να το αγοράσουν έχουν ήδη ένα αξιοπρεπές κινητό της ίδιας χρονολογίας…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: