Το Nokia Lumia 1020 Ήρθε Στην Ελλάδα

Το Nokia Lumia 1020 Ήρθε Στην Ελλάδα

Πριν από δύο μέρες σας ενημερώσαμε ότι το Lumia 920 έπεσε κάτω από 270€, και τώρα σας ενημερώνουμε πρώτοι πως το 1020 ήρθε και στη χώρα μας!

Το κινητό κανονικά κοστίζει 749,00 €, ωστόσο στο αγαπημένο μας Skroutz το βρίσκουμε από τώρα στα 649,00 €, εκτός από την προκαταβολή και τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς που ανεβάζουν την τιμή περίπου +8€.

Το Lumia 1020 είναι το καλύτερο Windows Phone 8 κινητό της εταιρίας και το πρώτο που χρησιμοποιεί τη τεχνολογία PureView στα 41-megapixel. Με βάση την τεχνολογία υπερδειγματοληψίας-pixel του αρχικού Nokia 808 PureView, το Lumia 1020 μπορεί να έχει χωρέσει όλη τη τεχνολογία σε ένα μικρό σώμα που ολοκληρώνεται με ένα Xenon flash και την εφαρμογή Pro Camera για χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 διπύρηνο επεξεργαστή με 2GB μνήμη RAM και 32GB χωρητικότητα και στη συνδεσιμότητα LTE, HSPA+, GSM/EDGE, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, και NFC. Η μπαταρία είναι 2,000 mAh, δεν μπορείς να την αφαιρέσεις, και επίσης λείπει το σύστημα ασύρματης φόρτισης.

Θα το αγοράσετε; Εμείς πάντως προτείνουμε πρώτα να περιμένετε να πέσει η τιμή του και άλλο γιατί προβλέπουμε να έχει αρκετή πρώτη! 🙂 Στο Skroutz θα το βρεις εδώ!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.