Οι Τελευταίες Φήμες Για Το Phablet Nokia Lumia 1520

Φωτογραφία Αποκαλύπτει Το Nokia Lumia 1520 Σε Όλο Του Το Μεγαλείο

Nokia Lumia 1520

Νέες φήμες από διαφορετικές πηγές έρχονται να ολοκληρώσουν το παζλ του Nokia Lumia 1520. Η μία σχετίζεται με την ημερομηνία κυκλοφορίας και η άλλη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρώτου phablet της Nokia.

Όπως μας ενημερώνει το @evleaks στο Twitter και το Google+, η Nokia έχει θέσει σαν ημερομηνία λανσαρίσματος του 1520 την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα. Αυτή η κίνηση της Nokia μας εκπλήσσει, γιατί η ενημέρωση GDR3 δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι αλλαγές θα έχει. Περιμέναμε να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου αλλά οι στενές σχέσεις της Nokia και της Microsoft μάλλον θα επιτρέψουν την κυκλοφορία του πρώτου smartphone με το GDR3 πριν καν κυκλοφορήσει η ενημέρωση. Επιπλέον, εκείνη τη μέρα θα ανακοινωθούν και τα νέα Surface 2 tablets μαζί με το Surface Mini, και με αυτό το τρόπο μάλλον η Nokia θα αναδείξει το πρώτο Windows Phone phablet, που συνάμα είναι και το δυνατότερο κινητό με τη πλατφόρμα της Microsoft.

Οι υπόλοιπες φήμες θέλουν το Nokia Lumia 1520 να διαθέτει full HD οθόνη, 20-megapixel κάμερα, και η τελευταία-τελευταία που ‘βγήκε’ πριν από λίγο μιλάει για 3400 mAh μπαταρία. Όλα αυτά κάνουν ένα πολύ δυνατό κινητό και θα μπορέσει η Nokia για πρώτη φορά να απειλήσει αντίπαλα κορυφαία smartphones/tablet, όπως το Note 3.

Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.