Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia Lumia 2020: Διέρρευσε το tablet της Nokia με Windows RT

Μπορεί σήμερα η Microsoft να έχει αφήσει στην άκρη τα Lumia, ωστόσο υπήρχε μια περίοδος που μαζί με τη Nokia ανακοίνωνε συνεχώς νέες συσκευές. Ιδιαίτερα, την περίοδο 2013-14 είχαν παρουσιάσει πολλές αξιόλογες προτάσεις. Εκείνη την περίοδο ακουγόταν ότι η Nokia θα ανακοινώσει τη ναυαρχίδα στα smartphones Lumia McLaren και το tablet Lumia 2020, ωστόσο τα ακύρωσε και τα δύο. Τα πρωτότυπα μοντέλα είχαν δημιουργηθεί και παρότι τότε δεν τα είχαμε δει, τώρα ο Κινέζος χρήστης @nokibar του δικτύου Baidu δημοσίευσε μια εικόνα από τα καπάκια πολλών Lumia, συμπεριλαμβανομένου και του 2020.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Nokia Lumia 2020 διέθετε 8,3-ιντσών οθόνη, Qualcomm Snapdragon 800 chipset το οποίο ήταν το καλύτερο της εποχής, 2 GB RAM, υποστήριξη 4G LTE για Internet στον δρόμο και κάμερα με οπτικά Carl Zeiss και τεχνολογία PureView. Το tablet θα ανακοινωνόταν στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) το 2014, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Το Lumia 2020 θα έτρεχε Windows RT, ένα λειτουργικό αποκλειστικά για tablets που απέτυχε αμέσως. Μπορείτε να δείτε το tablet στη παραπάνω φωτογραφία – είναι το πράσινο Lumia.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: