Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Υποτιθέμενη Εικόνα Του Nokia Lumia 530 Με Windows Phone 8.1

Το GeekOnGadgets δημοσίευσε τη πρώτη υποτιθέμενη εικόνα του Nokia Lumia 530. Αυτό αναμένεται να είναι το οικονομικότερο Windows Phone της Nokia Microsoft.

Το Nokia Lumia 530 στη χαμηλής ανάλυσης φωτογραφία απεικονίζεται δίπλα στα Nokia Lumia 930 και Nokia Lumia 635. Η οθόνη του 530 φαίνεται λίγο πιο μικρή από αυτή του 635 στις 4.5 ίντσες, οπότε υποθέτουμε πως πρόκειται για 4.3 ίντσες διαγώνιο. Άλλες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οικονομικού κινητού δεν βγήκαν στη δημοσιότητα.

Από στοιχεία που αντλούμε από την εικόνα βλέπουμε πως όπως και το 630/635, το 530 δεν διαθέτει φυσικά πλήκτρα πλοήγησης αλλά εικονικά χάρη στο Windows Phone 8.1. Επιπλέον δεν υπάρχει κάποια εμπρόσθια κάμερα.

Τέλος, παλιότερες φήμες θέλουν τη κωδική ονομασία του νέου κινητού να είναι Nokia RM-1027. Αυτό το μοντέλο εντοπίστηκε στο GFX Benchmark με ανάλυση οθόνης 480 x 800 pixels (χαμηλή για 4.3 ίντσες) και κάρτα γραφικών Adreno 305 που βρίσκουμε στα φθηνά κινητά. Περισσότερες διαρροές για το κινητό θα έχουμε σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και έτσι θα δούμε αν η φωτογραφία του GeekOnGadgets είναι αληθινή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: