Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Nokia Lumia 610, Οικονομικότερο Windows Phone Κινητό Δεν Γίνεται

Το νέο Lumia 610 της Nokia είναι μακράν το φθηνότερο κινητό με λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Θα ανακοινωθεί στη MWC, για να δούμε μία πρώτη ματιά…

Οι τελευταίες φήμες γύρω από το Lumia 610, λένε ότι πρόκειται για ένα low-end τηλέφωνο για τις αναδυόμενες αγορές, π.χ. Ινδία, το οποίο αναμένεται να βοηθήσει την ώθηση της Nokia (και του Windows Phone) βαθιά σε περιοχές όπου η Apple και το Android έχουν ακόμα πρόβλημα, λόγω της αύξησης του κόστους. Το 610, σύμφωνα με BGR θα έχει:

  • 3,2″ οθόνη
  • 3MP φωτογραφική μηχανή
  • Κόστος Rs 11.000 (δηλ. 175€)
  • 256MB μνήμη RAM

Περισσότερες πληροφορίες θα δούμε τις επόμενες 3 μέρες στην έκθεση.

Σημείωση: Τα ονόματα που δίνει η Nokia στα Lumia δεν είναι τυχαία. Όσο πιο πολύ ανεβαίνει το νούμερο, τόσο καλύτερο είναι και το κινητό. Για παράδειγμα, το Lumia 900 μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο μέχρι τώρα, ενώ το 610 το φθηνότερο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: