Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nokia Lumia 730 Φιλοδοξεί Να Μπει Στο Βιβλίο Γκίνες

Nokia Lumia 730 Selfie Record

Το Nokia Lumia 730 διαφημίζεται από τη Microsoft σαν ένα κινητό ιδανικό για selfies. Για να το αποδείξει αυτό, η εταιρία αποφάσισε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Σε συνεργασία με τη Coca-Cola, η Microsoft συγκέντρωσε 1,151 συμμετέχοντες σε ένα μέρος του Μπαγκλαντές και τράβηξε τη φωτογραφία με τα περισσότερα άτομα μέσα σε αυτήν. «Η μεγαλύτερη selfie του κόσμου» όπως ονομάζει τη φωτογραφία. Το κινητό έχει μία 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα με ευρυγώνιο φακό και έτσι μπόρεσε να αποθανατίσει τη στιγμή.

Σύμφωνα με το Guinness, υπάρχουν δύο ‘επίσημα’ ρεκόρ σχετικά με selfies: η φωτογραφία της Ellen DeGeneres στα Oscars που έγινε αυτή με τα περισσότερα retweets και μια φωτογραφία όπου ποζάρουν 279 άτομα. Πρόσφατα το ρεκόρ με τα περισσότερα άτομα σε selfie προσπάθησε να σπάσει η κατασκευάστρια εταιρία Lava της οποίας το Iris X5 τράβηξε μια φωτό με περίπου 1,000 άτομα. Όπως και της Microsoft, το ρεκόρ δεν έχει ακόμα ‘μπει’ στο βιβλίο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: