Το Nokia Lumia 730 Ποζάρει Για Τον Φακό

Το Nokia Lumia 730 Ποζάρει Για Τον Φακό

Nokia Lumia 730 leak

Το “Superman” για το οποίο έχουμε ακούσει εδώ και καιρό τελικά διέρρευσε και δεν είναι άλλο από το Nokia Lumia 730, ο διάδοχος του περσινού 720. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο από το αξιόπιστο blog WPCentral και δείχνουν το κινητό να τρέχει Windows Phone 8.1 με μια μελλοντική έκδοση λογισμικού που αποκαλείται Lumia Debian Red (πιθανότατα στο κοινό θα δοθεί με άλλο όνομα).

Το Lumia 730 χρησιμοποιεί έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm χρονισμένο στα 1.2GHz με 1GB RAM, 8GB flash επεκτάσιμη μνήμη, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα και 6.5 megapixel κάμερα στο πίσω μέρος του. Η οθόνη του, λογικά με HD ανάλυση, θα είναι στις 4,7 ίντσες. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μία συσκευή μεσαίας κατηγορίας.

Η ημερομηνία παρουσίασης του smartphone δεν γνωρίζουμε ποια είναι, αλλά υποθέτουμε ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το Lumia 830 και ίσως κάποια άλλη κορυφαία συσκευή που ετοιμάζει η Microsoft. Να υπενθυμίσουμε ότι πλέον η Microsoft κατέχει τα Lumia και η Nokia, η εταιρία στη Φιλανδία με τους χάρτες Here και τα δίκτυα, ετοιμάζεται να ξαναμπεί στον χώρο των φορητών συσκευών με Android συσκευή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.