Έρχεται Το Nokia Lumia 830 Με Κάμερα 13MP Τεχνολογίας PureView

Έρχεται Το Nokia Lumia 830 Με Κάμερα 13MP Τεχνολογίας PureView

lumia 830 teaser

Η Microsoft σκοπεύει να εμπλουτίσει την γκάμα των smartphone της και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσία της στην έκθεση IFA 2014, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Το teaser της Microsoft Devices Group προαναγγέλλει την παρουσίαση ενός νέου Lumia smartphone και οι προσκλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έχουν ήδη σταλεί.

Η εικόνα του teaser μας προϊδεάζει για μια συσκευή που ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της θα είναι η κάμερα. Οι φήμες έχουν αρχίσει να μιλάμε για το Nokia Lumia 830, με αισθητήρα στα 13MP τεχνολογίας PureView. Περαιτέρω αναφορές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη παρουσίαση θα δούμε το νέο Nokia Lumia 730, που είδαμε πριν λίγο καιρό σε φωτογραφία που διέρρευσε. Το smartphone αυτό, θα ενσωματώνει οθόνη 4,7 ιντσών αναλυσης HD, τετραπύρηνο Qualcomm επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz με 1GB RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 8GB με δυνατότητα επέκτασης, 6,5MP κύρια κάμερα και εμπρόσθια στα 5MP.

Το πορτοκαλί χρώμα που κυριαρχεί στην εικόνα της παρουσίασης πολύ πιθανόν να είναι το χρώμα του Lumia 830, τηρώντας την τακτική της Microsoft για συσκευές με έντονα χρώματα. Σε οποιαδήποτε νέα σχετική πληροφορία θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.