Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia Lumia 830, Η Πρώτη Υποτιθέμενη Render Εικόνα

Nokia Lumia 830 leak

Η πρώτη υποτιθέμενη render εικόνα του Nokia Lumia 830 που είδαμε πριν από δύο ημέρες σε διαρροή ανέβηκε στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ‘ζωντανές’ εικόνες, αυτή δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες για το μεσαίας κατηγορίας Windows Phone.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα, η Microsoft όντως θα ονομάσει τα κινητά της «Nokia by Microsoft» και θα το αναγράφει στο πίσω μέρος των κινητών. Το Lumia 830 είναι το πρώτο Nokia by Microsoft smartphone που βλέπουμε και αναμένουμε να δούμε τουλάχιστον τρία ακόμα μέσα στο 2014, μόνο που δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για αυτά.

Αξιόπιστες πληροφορίες για το Nokia by Microsoft Lumia 830 ακόμα δεν έχουμε. Το μόνο που ίσως είναι σίγουρο είναι το γεγονός ότι κουβαλάει PureView κάμερα με ZEISS οπτικά και αποδίδει 13-megapixel – τουλάχιστον αυτά αποκαλύπτει η εικόνα που ανέβηκε στο Baidu από Κινέζο. Όπως σε κάθε φήμη, να είστε επιφυλακτικοί με αυτά που μοιράζονται.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: