Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nokia Lumia 930 Λανσαρίστηκε Με Πρόβλημα Λογισμικού

Nokia Lumia 930 bug

Το Nokia Lumia 930 είναι η τελευταία ναυαρχίδα της Nokia, και πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η επίσημη διάθεσή του στην Ευρώπη, αλλά με ένα bug. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην απεικόνιση κάποιων υπο-μενού εφαρμογών με συντομεύσεις όταν στο παρασκήνιο υπάρχει μαύρο χρώμα. Τότε τα υπο-μενού εμφανίζονται με μωβ-λιλά απόχρωση αντί να είναι ημί-διάφανα όπως γίνεται σε όλα τα Windows Phone.

Η Microsoft, που πλέον κατέχει και διαχειρίζεται το τμήμα συσκευών της Nokia, παραδέχτηκε το πρόβλημα και υποσχέθηκε την επίλυσή του με ενημέρωση λογισμικού.

Microsoft Devices is taking quality issues on our products very seriously.

To address the possible concerns with Lumia 930 display, we have recalled some test samples from the Norwegian market to be investigated further in our R/D site in Finland.
Thanks for the understanding.

Microsoft Care

Όσοι θέλουν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους, μπορούν να πάνε στις Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Προσαρμογή Χρώματος (Settings-> display-> Adjust Color) και να επιλέξουν την επιλογή Tint. Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα του hardware.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: