Η Nokia Θα Διεξάγει Εκδήλωση Στην MWC 2014, 24 Φεβρουαρίου

Η Nokia Θα Διεξάγει Εκδήλωση Στην MWC 2014, 24 Φεβρουαρίου

Μπορεί η Nokia να εξακολουθεί να θέλει να πουλήσει το τμήμα συσκευών “Devices and Services” στη Microsoft αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά οι Φινλανδοί θα εξακολουθούν να παράγουν κινητά. Έτσι ανακοίνωσαν πως θα διεξάγουν μια εκδήλωση στην MWC 2014.

Η Mobile World Congress (MWC) πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και εκεί παρουσιάζονται τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας. Ένα από αυτά τα προϊόντα θα είναι και ένα νέο (ή περισσότερα) Nokia κινητό. Ακόμα παραμένει άγνωστο ποιο μοντέλο θα μας παρουσιάσει εκείνη τη μέρα η εταιρία αλλά υποψιαζόμαστε πως πρόκειται για το Nokia Lumia Icon/929 που έχει διαρρεύσει από πέρσι. Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε το Nokia Normandy, το Android smartphone της Nokia ή κάποιες από τις ναυαρχίδες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα αλλά δεν ξέρουμε και πολλά για αυτές ή τη ‘mini’ έκδοση του Lumia 1520.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Οι Ναυαρχίδες Της Nokia Για Το 2014, Nokia Lumia 1820 Και 1525

Η εκδήλωση των Φιλανδών στην MWC θα λάβει χώρα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και το Tech Communtiy θα καλύψει τις τελευταίες εξελίξεις άμεσα, ως συνήθως.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.