Η Nokia Ετοιμάζει Νέα Προϊόντα Με Android

Η Nokia Ετοιμάζει Νέα Προϊόντα Με Android

Nokia Asha

Η Nokia αφού ξεφορτώθηκε τον “Δούρειο Ίππο” με όνομα Stephen Elop -ο οποίος τώρα δουλεύει σαν επικεφαλής στο τμήμα συσκευών της Microsoft και απέλυσε όλους τους υπαλλήλους της Nokia- και τη Microsoft, ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκπληξη!

Η Nokia επισημοποίησε ότι ετοιμάζει νέα καταναλωτικά προϊόντα τα οποία θα αποτελούνται τόσο από φυσικά, όσο και από ψηφιακά. Δηλαδή ετοιμάζει νέες συσκευές και νέες υπηρεσίες. Η Microsoft φρόντισε να της πάρει ό,τι προοριζόταν για τον καταναλωτή, εκτός από τους χάρτες Here, και έτσι πρέπει να αρχίσει από την αρχή. Για να το κάνει αυτό άρχισε να προσλαμβάνει άτομα και στις αγγελίες της αναφέρεται ότι ψάχνει σχεδιαστές, μηχανικούς, ειδικούς στις κάμερες και έναν μηχανικό για τις κάμερες στις φορητές συσκευές με εμπειρία στους Android drivers.

Αγγελία για δουλειά από τη Nokia:

«Nokia is establishing a new businesses built on Nokia innovation, focusing on physical and digital products and services for consumers directly or through other customer companies. We have already identified a number of product opportunities where we can make a difference in the market in areas aligned with our vision and where our brand makes a difference, and we continue to look for new opportunities where we can win.»

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι ετοιμάζουν οι Φινλανδοί, αλλά όλα δείχνουν πως σχεδιάζουν Android smartphones και tablets, μαζί με cloud υπηρεσίες. Με την απόσυρση του @evleaks πλέον θα αργήσουμε να μάθουμε αλλά όλο και κάποιος Κινέζος θα διαρρεύσει κάτι. Η Nokia πάντως έχει δείξει το ενδιαφέρον της για το Android, με το λανσάρισμα του Z Launcher για Android να μην δείχνει τόσο τυχαίο τελικά.

Πηγή: NPU

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.