Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Normandy: Διέρρευσε Το Android Smartphone Της Nokia

Όλοι έχουμε την απορία πως θα ήταν ένα Android smartphone από την Nokia. Λοιπόν, μπορούμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά χάρη στον χρήστη WPDang του Weibo! Ο χρήστης αναφέρει ότι το κινητό δεν έχει λογότυπα της Nokia μπροστά και πίσω, όπως είχε πει παλιότερα και ο @evleaks.

Το Normandy, όπως είναι η ονομασία του, χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό βασισμένο στο Android. Αυτό σημαίνει ότι η Nokia έχει βάλει τις δικές ‘πινελιές’ στο Android έχοντας δικό της γραφικό περιβάλλον, δικά της εικονίδια, δικά της προγράμματα κτλ. Πρόσβαση στο κατάστημα Google Play δεν υπάρχει. Το κινητό διαθέτει υποδοχή για 2 SIM και προορίζεται για οικονομικό smartphone, όπως αυτά με Series 40 OS. Επίσης έχει μόνο ένα φυσικό κουμπί που δεν γνωρίζουμε τι κάνει.

Παρότι έχουμε αυτές τις διαρροές και βλέπουμε πως το κινητό είναι σχεδόν έτοιμο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Nokia όντως θα το κυκλοφορήσει. Η Microsoft εξαγόρασε τη φιλανδική εταιρία και για αυτό δεν πιστεύουμε ότι θέλει να αναμειχθεί με αντίπαλα λειτουργικά συστήματα. Η συσκευή πιθανόν να ετοιμαζόταν πριν την εξαγορά της εταιρίας και τώρα ακυρώθηκαν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: