Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia Normandy: Νέες Διαρροές Για Android Smartphone Της Nokia

Δεν είναι κρυφό πλέον πως η Nokia ετοιμάζει/ετοίμαζε ένα Android smartphone με την ονομασία Nokia Normandy, όμως τώρα ξεκαθαρίζει πολύ το τοπίο. Μέσα από φωτογραφία μαθαίνουμε πως έχει ένα πολύ καθαρό γραφικό περιβάλλον, και μάλιστα τρέχει το Android Kit Kat!

Το κινητό διέρρευσε σήμερα ξανά από τον @evleaks στη παραπάνω φωτογραφία, ενώ έχουμε διαρροή και από το AnTuTu όπου κάποιος δοκίμαζε την απόδοσή του (κάτω φωτογραφία). Από το AnTuTu μαθαίνουμε ότι η κωδική ονομασία του Normandy είναι Nokia A110 και χρησιμοποιεί Snapdragon επεξεργαστή, οθόνη με ανάλυση 854 x 480 pixels, 5 megapixel κάμερα και Android 4.4.1 για λειτουργικό. Το 4.4.2 είναι η τελευταία έκδοση που έχει δώσει η Google, οπότε η Nokia προετοιμάζει τους τελευταίους το κινητό, δηλαδή μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της από τη Microsoft.

Το μόνο μεγάλο μυστήριο που πρέπει να λυθεί τώρα είναι το αν η Nokia στο τέλος θα κυκλοφορήσει αυτό το smartphone ή θα διακοπεί η ανάπτυξή του όταν η Microsoft εξαγοράσει την εταιρία για τα καλά.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: