Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia OZO: Κυκλοφόρησε Η Κάμερα Των $60.000

Nokia OZO

Τα studios μπορούν πλέον να προμηθευτούν τη νέα κάμερα Nokia OZO για να δημιουργήσουν περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας. Βέβαια, πρέπει να έχουν πολλά λεφτά στη τράπεζα, αφού μόνο μία OZO κοστίζει $60.000!

Η Nokia OZO είναι τόσο ακριβή επειδή ενσωματώνει οκτώ αισθητήρες και οκτώ μικρόφωνα για να τραβάει στερεοσκοπικό βίντεο 360 μοιρών το οποίο στη συνεχεία επεξεργάζεται με ειδικό λογισμικό και χρησιμοποιείται σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Οι χρήστες με τη χρήση VR headset μπορούν να δουν ζωντανά το βίντεο που τραβάει η κάμερα και επιτρέπεται η εξαγωγή βίντεο σε χαμηλή ανάλυση μέσα σε λίγα λεπτά για έλεγχό του πριν γίνει η εξαγωγή σε πλήρη ανάλυση.

Η κάμερα έχει 2K x 2K αισθητήρες με διάφραγμα f/2.4, ευρυγώνιους φακούς (195 μοίρες ανά φακό) και 500GB SSD δίσκο ενσωματωμένο για να μπορεί να αποθηκεύει βίντεο διάρκειας 45 λεπτών – μπορείτε να δείτε τη πλήρη λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών εδώ. Για προβολή του βίντεο σε υπολογιστή απαιτείται Apple Mac με το λειτουργικό σύστημα OS X 10.10 Yosemite ή νεότερη έκδοση.

Όπως καταλαβαίνετε η OZO είναι ένα καθαρά επαγγελματικό εργαλείο. Οι εταιρίες μπορούν να τη προ-παραγγείλουν από τώρα, όμως οι αποστολές θα γίνουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: