Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

8,2 Εκατομμύρια Lumia Πούλησε Η Nokia Στο 4ο Τρίμηνο Του 2013

Τα οικονομικά της αποτελέσματα λίγο πριν οριστικοποιηθεί η εξαγορά από την Microsoft έκανε γνωστά η Nokia. Τα κέρδη είναι για το 4ο τρίμηνο και δεν είναι και τόσο άσχημα μπορούμε να πούμε. Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ήταν €274 εκατομμύρια ενώ τα έσοδα της €3 δις. Οι οικονομικές ζημιές έφτασαν €198 εκατομμύρια. Για όλο το 2013 τα έσοδα της ήταν €13,3 δις και οι ζημιές €590 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πωλήσεις συσκευών κατάφερε να πουλήσει 8,2 εκατομμύρια Lumia στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 και 30 εκατομμύρια για όλο το 2013. Αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος από τα 13,3 εκατομμύρια του 2012. Για φέτος, η εταιρία θέλει να διπλασία την γκάμα των κινητών στη σειρά Lumia με πολλές και ενδιαφέρουσες συσκευές που μπορούν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό. Κάποιες από αυτές θα δούμε στην έκθεση MWC.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Nokia Θα Διεξάγει Εκδήλωση Στην MWC 2014, 24 Φεβρουαρίου

Η Φιλανδική εταιρεία για ακόμη μία φορά δείχνει ότι δεν τα πηγαίνει άσχημα με τα Windows Phone και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει με την Microsoft επικεφαλής του τμήματος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: