Διέρρευσε Το Nokia R Με 2-Megapixel Κάμερα

Διέρρευσε Το Nokia R Με 2-Megapixel Κάμερα

Nokia R

Σύμφωνα με μια διαρροή που υπήρξε στο Διαδίκτυο, το νέο οικονομικό κινητό τηλέφωνο από την Nokia ονομάζεται Nokia R. Η συσκευή των 2,4 ιντσών διαθέτει μια τυπική εμφάνιση της Nokia, αν και λέγεται ότι το λογισμικό που τρέχει, γνωστό ως Nokia OS, έχει δει μια ανανέωση των εφαρμογών του. Δυστυχώς η πηγή δεν αναφέρει ακριβώς τι περιέχει αυτή η ανανέωση του λειτουργικού.

Tο Nokia R αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του Nokia R είναι παρόμοια με αυτά που είχαν τα κινητά μια δεκαετία πριν. Δηλαδή θα έχει μια οθόνη ανάλυσης 240 x 320 pixel με έως και 65,000 χρώματα, 16MB μνήμη RAM, FM ράδιο και MP3 player, τα οποία θα τροφοδοτούνται από μια μπαταριά χωρητικότητας 1100mAh. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι θα προσφέρει συνδεσιμότητα δικτύων 2G. Η συσκευή είναι αρκετά ογκώδης με διαστάσεις 116,4 x 50,3 x 13,25 χιλιοστά, αν και αυτό δεν την κάνει να είναι ασυνήθιστη για την κατηγορία της.

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά πλέον δεν εντυπωσιάζουν ούτε στη κατηγορία “featurephone” όπου κατατάσσεται το Nokia R. Μόνο με μια τιμή κάτω των 50€ θα μπορούσε να πουλήσει αυτό το κινητό…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.