Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Το Nokia R Με 2-Megapixel Κάμερα

Nokia R

Σύμφωνα με μια διαρροή που υπήρξε στο Διαδίκτυο, το νέο οικονομικό κινητό τηλέφωνο από την Nokia ονομάζεται Nokia R. Η συσκευή των 2,4 ιντσών διαθέτει μια τυπική εμφάνιση της Nokia, αν και λέγεται ότι το λογισμικό που τρέχει, γνωστό ως Nokia OS, έχει δει μια ανανέωση των εφαρμογών του. Δυστυχώς η πηγή δεν αναφέρει ακριβώς τι περιέχει αυτή η ανανέωση του λειτουργικού.

Tο Nokia R αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του Nokia R είναι παρόμοια με αυτά που είχαν τα κινητά μια δεκαετία πριν. Δηλαδή θα έχει μια οθόνη ανάλυσης 240 x 320 pixel με έως και 65,000 χρώματα, 16MB μνήμη RAM, FM ράδιο και MP3 player, τα οποία θα τροφοδοτούνται από μια μπαταριά χωρητικότητας 1100mAh. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι θα προσφέρει συνδεσιμότητα δικτύων 2G. Η συσκευή είναι αρκετά ογκώδης με διαστάσεις 116,4 x 50,3 x 13,25 χιλιοστά, αν και αυτό δεν την κάνει να είναι ασυνήθιστη για την κατηγορία της.

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά πλέον δεν εντυπωσιάζουν ούτε στη κατηγορία “featurephone” όπου κατατάσσεται το Nokia R. Μόνο με μια τιμή κάτω των 50€ θα μπορούσε να πουλήσει αυτό το κινητό…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: