Έρχονται Tα Nokia Lumia 930 Kαι Lumia 630

nokia lumia

Σε λίγες μέρες αρχίζει η Mobile World Congress και αναμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές στην έκθεση θα είναι η Nokia, καθώς θα ανακοινώσει επίσημα την πρώτη της συσκευή με Android, το Nokia X. Όμως η φιλανδική εταιρία δεν θα πάει μόνο με αυτή τη συσκευή εκεί, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες θέλουν την Nokia να έχει ετοιμάσει δύο καινούρια Lumia.

Έτσι λοιπόν, μέσω του @NextLeaks μαθαίνουμε ότι η πρώτη συσκευή είναι το Lumia 930, μια συσκευή υψηλών χαρακτηριστικών. Έρχεται με οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και εσωτερική μνήμη στα 16GB επεκτάσιμη μέσω microSD κάρτας. Η κάμερα του ανέρχεται στα 20MP και η μπαταρία του στα 2700mAh.

Η δεύτερη συσκευή είναι το Nokia Lumia 630. Η συσκευή αυτή αποτελεί μια μεσαίας κατηγορίας πρόταση, με οθόνη στις 4,3 ίντσες με WVGA ανάλυση. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.7 GHz, μνήμη RAM 1GB και εσωτερική μνήμη στα 8GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Στα 8MP θα είναι η κάμερα του και η μπαταρία του στα 2000mAh. Αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο smartphone θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση Lumia 635 με την μόνη διαφορά ότι θα έχει υποδοχή για 2 SIM.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.