Οι Τελευταίες Φήμες Για Το Tablet Nokia Sirius

Οι Τελευταίες Φήμες Για Το Tablet Nokia Sirius

Nokia Sirius Render leak

Η Nokia εδώ και καιρό φημολογείται πως θα φτιάξει το δικό της tablet, και μετά από μια διαρροή που αποκάλυψε πως ονομάζεται Nokia Sirius, έχουμε περισσότερες φήμες για αυτό.

Ο Paul Thurrott στο WinSuperSite δημοσίευσε μια εικόνα της 10,1-ιντσών συσκευής που αναμένεται να έχει 1080p οθόνη και επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες από την Qualcomm. Αναμένεται να έχει επίσης κάμερα 6,7-megapixel και η τιμή του θα ξεκινάει από τα $499, όσο και το Surface.

Η εικόνα που διέρρευσε από τον Paul δεν μπορούμε να πούμε ότι με σιγουριά ταιριάζει με αυτή που διέρρευσε αρχικά, όμως έχουν ομοιότητες, και κυρίως έχουν κοινό το κόκκινο χρώμα.

Η τιμή είναι αυτό που θα απογοητεύσει πολλούς και θα κάνει αυτό το tablet να αποτύχει, καθώς τρέχει Windows RT που στο παρελθόν να πούμε άλλη μια φορά ότι απέτυχε και καμία εταιρία εκτός από τη Nokia και τη Microsoft δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει στα tablet της.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε το Nokia Sirius μαζί με το Nokia Lumia 1520 στις 26/9, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.