Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσαν Εικόνες Του Smartwatch Της Nokia

Τους τελευταίους μήνες τα smartwatch έχουν γίνει της μόδας, και πολλές εταιρείες σπεύδουν να παρουσιάσουν τη δικιά τους πρόταση με τελευταίες από αυτές να είναι οι Sony και Samsung.

Τώρα ήρθε το Ctech να βάλει στο παιχνίδι και την Nokia. Το συγκεκριμένο blog έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν λεπτομέρειες για ακυκλοφόρητες συσκευές της Φιλανδικής εταιρείας.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε αλλά κοιτάζοντας τις εικόνες μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Το πολυκαρβονικό πλαστικό είναι πάλι το κύριο υλικό, όπως και στα περισσότερα Lumia, με το λογότυπο της Nokia ξεχωρίζει εύκολα. Στην δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται η κυρτότητα που υπάρχει στο κάτω μέρος.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε αν αυτό το προϊόν θα κυκλοφορήσει ποτέ, μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Nokia από την Microsoft. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, το Ctech έχει δημοσιεύσει πληροφορίες για ακυκλοφόρητες συσκευές. Υπομονή λοιπόν και μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: