[ΑΝΑΦΟΡΑ] Η Nokia Έχει Ετοιμάσει Πάνω Από 10,000 Android Κινητά

Nokia Lumia Android

Το τελευταίο καιρό ακουγόταν πως η Nokia ετοιμάζει να λανσάρει κινητά με Android σαν σχέδιο Β, αν είχε, και τώρα σύμφωνα με μια αναφορά, δουλεύει ακόμα σε αυτά και έχει ετοιμάσει πάνω από 10,000 πρωτότυπα μοντέλα!

Η παραπάνω είδηση έρχεται από ένα κινέζικο site και τον λογαριασμό στο Weibo (το μεγαλύτερο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο) CTechnology αποκαλύπτοντας πως η φιλανδική εταιρία ετοιμάζει ένα φθηνό Android κινητό με Snapdragon 200 επεξεργαστή.

Η συσκευή, βασισμένη στο Qualcomm Snapdragon 200 8225Q chip, έχει αναπτυχθεί και δοκιμάζει από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Nokia στο Πεκίνο, και είναι ήδη σε κάπως προχωρημένο στάδιο. Στην πραγματικότητα, πριν από την ανακοίνωση πώλησης, η Foxconn είχε κατασκευάσει ήδη παραπάνω από 10,000 κομμάτια και τα έχει στείλει στο Mountain View.

Να σημειώσουμε πως η Foxconn έχει εργοστάσια μαζικής παραγωγής, και στο Mountain View της Καλιφόρνια είναι πολλές εταιρίες-κολοσσοί Πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης και της Nokia.

Το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία είναι πως η ομάδα στο Πεκίνο εξακολουθεί να αναπτύσσει τα Android κινητά, ωστόσο μετά την εξαγορά της από τη Microsoft το πιθανότερο είναι να ακυρωθεί όλη η δουλειά που έκαναν. Τουλάχιστον θα διαρρεύσει η συσκευή ώστε να δούμε πως θα ήταν το Android-βασισμένο κινητό της Nokia αν τελικά ακυρωθούν τα σχέδια;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.